zoki Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Vodim 53-46 protiv Zokija a on ima Kutinja znaci jedan gol menja sve!Ne oglašavam se do kraja kola.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
nick1986 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 konacno pobeda osim ako sturridge ne da 5 golova danas.... posle 3 poraza sa solidnim brojem bodova, odlepljujem se sa dna tabele
nbg4ever Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ne igra Pablo. Sako i Vizdom u odbrani. Mozes igra, kao i Staridz
malkin Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 sto nema Pabla? zbog rotacije, utakmice sa Valensijom?eto to je jedna stvar koju nisam uzeo u obzir kad sam ga dovodio... izgleda da se ipak treba do vrha napuniti Liverpulovim igracima u ovoj polusezoni.
Daddy Cool Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 sto nema Pabla? zbog rotacije, utakmice sa Valensijom?eto to je jedna stvar koju nisam uzeo u obzir kad sam ga dovodio... izgleda da se ipak treba do vrha napuniti Liverpulovim igracima u ovoj polusezoni.Slight hamstring problem ... Valjda mi Kutinjo nece dobiti zuti karton!
nbg4ever Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 sto nema Pabla? zbog rotacije, utakmice sa Valensijom?eto to je jedna stvar koju nisam uzeo u obzir kad sam ga dovodio... izgleda da se ipak treba do vrha napuniti Liverpulovim igracima u ovoj polusezoni. Michael Laudrup reveals Pablo Hernandez has a hamstring injury which may keep him out for a week or twoA inace imam utisak da Europa liga ima izrazito negativan uticaj na tih par engleskih timova koji je igraju
San Epifanio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 O, da krenula je i crna serija... U svakom slucaju ,sve cestitke argentincu...Hvala na cestitkama i sve najbolje u nastavku sezone. Stvari je iscupala granitna Evertonova odbrana i ovo prijateljsko dodeljivanje bonusa odbrambenim igracima. Bice ovde 60+ poena, ako Boni ne napravi neki ispad.Sredino tabele evej me
Tolaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Slight hamstring problem ... Valjda mi Kutinjo nece dobiti zuti karton!I bez kartona vodim za 1 kad udje i druga izmena.Kome idu asistencije?
nbg4ever Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Evo ga, govnar izasao. Jedan poen. Mrs u trista picki materini
zoki Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Pobeda!!! Zoki in your face!!!:(I u Draftu si me dobio.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts