Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Vodim 53-46 protiv Zokija a on ima Kutinja znaci jedan gol menja sve!
Ne oglašavam se do kraja kola.. :fantom::unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

konacno pobeda osim ako sturridge ne da 5 golova danas.... posle 3 poraza sa solidnim brojem bodova, odlepljujem se sa dna tabele

Posted

Ne igra Pablo. Sako i Vizdom u odbrani. Mozes igra, kao i Staridz

Posted

sto nema Pabla? zbog rotacije, utakmice sa Valensijom?eto to je jedna stvar koju nisam uzeo u obzir kad sam ga dovodio... izgleda da se ipak treba do vrha napuniti Liverpulovim igracima u ovoj polusezoni.

Posted
sto nema Pabla? zbog rotacije, utakmice sa Valensijom?eto to je jedna stvar koju nisam uzeo u obzir kad sam ga dovodio... izgleda da se ipak treba do vrha napuniti Liverpulovim igracima u ovoj polusezoni.
Slight hamstring problem ... Valjda mi Kutinjo nece dobiti zuti karton!
Posted
Michael Laudrup reveals Pablo Hernandez has a hamstring injury which may keep him out for a week or two
A inace imam utisak da Europa liga ima izrazito negativan uticaj na tih par engleskih timova koji je igraju
Posted
O, da krenula je i crna serija... U svakom slucaju ,sve cestitke argentincu...
Hvala na cestitkama i sve najbolje u nastavku sezone. Stvari je iscupala granitna Evertonova odbrana i ovo prijateljsko dodeljivanje bonusa odbrambenim igracima. Bice ovde 60+ poena, ako Boni ne napravi neki ispad.Sredino tabele evej me
Posted
Slight hamstring problem ... Valjda mi Kutinjo nece dobiti zuti karton!
I bez kartona vodim za 1 kad udje i druga izmena.Kome idu asistencije?
Posted

Evo ga, govnar izasao. Jedan poen. Mrs u trista picki materini

Posted
Pobeda!!! Zoki in your face!!!
:(I u Draftu si me dobio.. :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2