Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Fascinantno mi je kako je ovaj Boruc u 4 kola skupio mozda 5 odbrana. Al nije lose za 4.5 dinara. Srednjaci nastavljaju sa trojkama. Ajde Koutinjo, daj bar asist sutra!Sent from my Nexus 4

Pogodio i Soton™, imacu najmanje 135 a najvise 165 na pogadjalici.U fantaziju gubim od Garnirunga jer ce Coutinho da pokida.

A mogao je Kolins lepo pokvariti taj clean Borucu.

Malocas sam izbrojao - srednjaci su mi doneli 12 poena od klin sitova, a 11 poena od 2 asistencije i 1 gola :fantom:

Vodim 55-53 i imam Pabla Hernandeza protiv Coutinha. Raduje cinjenica da nbg priziva ovog drugog, znaci - nista od njega.

Vodim 55-53 i imam Pabla Hernandeza protiv Coutinha. Raduje cinjenica da nbg priziva ovog drugog, znaci - nista od njega.
Bez problema ce da (bar) asistira da bi mene zeznuo.

Nece. Ocekujte tradicionalna 3 poena :yawn2:

Bez problema ce da (bar) asistira da bi mene zeznuo.
Ako i PH asistira, onda nemam nista protiv, samo da bi tebe zeznuo. :fantom:

Snimite ko ima najjaći skor u klasiku :fantom:

O, da krenula je i crna serija... U svakom slucaju ,sve cestitke argentincu...

Bice zanimljivo gledati. Red je da Cou uradi nesto. Igra odlicno, ali jos nista konkretno nije uradio. To mora da se prekine!

Vodim 53-46 protiv Zokija a on ima Kutinja znaci jedan gol menja sve!

Kakva je situacija sa Staridzom sto se tice igre sutra?

LeBrone koliko imas na pogadjalici?

Vodim 53-46 protiv Zokija a on ima Kutinja znaci jedan gol menja sve!
Kod mene identican rez :ph34r:Igra mi Michu a njemu ulazi Kasami sa 2 i Coutinho sa 12.