ducca Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Sad tek upalio tv, kakva povreda Giroud-a? Teo da ga pazarim jos vcrs dok ne skoci cena
Feindouno Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 WBA mi golom u 92' izbija cetvrti tacan rezultat u 7 utakmica :isuse:125 za sad i katanac na CFC-u.Sto se tice fantazija Begovic je pobedijo i ja zajedno s njim jer sam ga ostavio iako igraju protiv 'mocnog' Grada.Rietheru pokvaren CS golom u 92' nazalost... veznjaci nikakvi sa 2, 2 i 3.Uolkot mali govnar je na izlaznim vratima i ne izbacujem ga samo zato sto ga mnogo neprijatelja ima a cim ga sutnem razigrace se govnar mali.Napadaci sjajni, Bentekara opravdao povjerenje a inkvizicija izdominirao,
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Jos Benteke ispade dobar ©, u poredjenju sa Soldadom.Steta za Cestera
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Naravno kada igra protivu mene. Nacisto sam ga prestravio... like a frightened turtle *jel moguce da ce Tekara da dobije bonusa tri? Edited September 14, 2013 by nbg4ever
Feindouno Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Au spektakl :lol:Nisam ni gledao njihove bonuse, racunam otici ce sve nekim Benarfama.Praslin igra protiv mene u bitnijoj ligi, bice da se toga uplasio
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ovo kao kad Garac objasnjava Iki, kako ce da srede Poparu..."Gospodine! Iza vas je jedan ludak, ispred vas je drugi ludak! Nalazite se, takoreci, u ludackom sendvicu, gospodine Popara!"Elem, 32p + bonusi + 5 igraca. Zabaleta dobar transfer, iako sam bio impulsivno reagovao, samo da se resim pacova.Sad cekam Kolmena, Miraljasa, Boruca, Nolana, Koutinja. Svako kolo gde Persi ne izdominira, prakticno znaci garantovanu zelenu strelicu, a u h2h-u sta bog da.
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) E? Igram, kako ne igram. Pogodio tacne na Manc i Tot, razliku na Arsenal. Ostalo omasio.*dodali asist Barfi, tako da je on sad na 3bps >_> Edited September 14, 2013 by nbg4ever
Feindouno Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Otkud znam, los si, ne izjasnjavas se nikad, ne slavis pogotke kao npr Tolaa
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Meni je bitno da izborim opstanak u prediktoru. Cutim, ne talasam i delujem iz pozadineSent from my Nexus 4
Feindouno Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 U random ligi lik ima Colemana i Bainesa a ovom drugom je dao i traku :isuse:Nevjerovatno sta se meni desava tamo i sa kakvim fantomima sam upao u ligu. Prvo kolo izgubim sa 84 boda, u drugom me unakazi Frejzer fakin Kembel i sad ovo...
malkin Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Elem, 32p + bonusi + 5 igraca.ja 55p bez bonusa a treba jos Pablo i Minjole da mi igraju.kad je klasik u pitanju, sta se racuna kao dobar gw skor? rvp© nije sasvim opravdao ocekivanja kao ni Volkot, al nesto kapiram da treba da budem ovim zadovoljan.
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Sasvim dobar.Ja cu biti na 48 posle bonusa + Koutinjo, Nolan i Boruc.Sto se sredine tice, mogao sam komotno da je napunem VordPrauzovima i ostalim petodinarcima, nikakve razlike ne bi bilo. Zao mi je Miraljasa, dobro izgleda na terenu, ali 4 kola vec prodje, a on nista.
Recommended Posts