Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Liga evrope je (izmedju ostalog) prosle godine poprilicno sjebala Njukasl. Svonsiju se vise isplati da ispadne. A i Bejl se tako povredioSent from my Nexus 4

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Lukaku iskipovan dok nije kasno. Al nam je Murinjo uvalio kurcinu sa njim, biblijskih razmera...
Mada nismo nacisto ni sa Torresom i Ba, obzirom da je Ba poceo tekmu sa Vilom. Upravo to uvodjenje Lukakua moze otvoriti mesto u startnih 11 ako ne bude zadovoljan sa ovom dvojicom (generalno ako nije Drogba u timu sa Murinjom se nikad ne zna :D )
Posted

Čiji je FC Corky Buchek?Da znam koga ću da prikujem™ za dno tabele ovog vikenda :fantom:

Posted

Moj :P si uzo vajld kartu?Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :)

Posted
Moj :P si uzo vajld kartu?Sent from my iPhone using Tapatalk
jok, samo se ratosiljao Lukakua. ti jesi? jel sam se zaleteo sa kurčenjem? :D
Posted

Ipak nisam na kraju, isto izbacih samo Lukakua, ostajes favorit, a ja underdog iz senke. Da je ovo film jasno bi ko dan bilo ko ce da pobedi :D

Posted

Anjelka odlucio da se povuce iz profesionalnog fudbala zbog smrti svog agenta (eto 1 neplaniranog transfera :isuse: )

Posted (edited)

edit: @goofsKoga si uzeo? Ja popularnog™ Bonaru.Moglo bi da bude baš čupavo, ovo mi je prva protiv Van Persija a dosta se oslanjam na Liverpul kome može da se desi da najebe...Zna li se ko će da budu Sitijevi halfovi sad kad se Kompani udesio? Nastasić i Leskot?

Edited by malkin
Posted

Uzo Lamberta, falilo mi 0.2 za Bonija (posto je Lukakou za toliko pala cena :isuse: ).Anelku sam ostavio da smrdi na klupi da ne gubim 4 punata.

Posted
Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :)
:isuse: Meni je bilo cudno sto je nereseno, jer sam gubila za taj 1 po svim svojim racunicama. Ne znam kome su od tvojih bili smaknuli taj bod. Bas brljaju ove sezone. Cestitam ti.Valjda cu imati bar koji bod do wild card-a... :isuse:
Posted

Novo kolo nova sreca, nekom manja nekom veca...Mocni Hal je spreman za prvu pobedu u sezoni, kao i prodor u prestizni klub " polumilionera", tj u prvih pecto iljada overall :Hail:Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Kad bre zaključavaju izmene? Mislim da mi Rikju ostala traka, a baš sam razmišljao da promenim na Miraljasa ili Kutinja...

Edited by bob loblaw