August 22, 201311 yr Liga evrope je (izmedju ostalog) prosle godine poprilicno sjebala Njukasl. Svonsiju se vise isplati da ispadne. A i Bejl se tako povredioSent from my Nexus 4
August 23, 201311 yr Lukaku iskipovan dok nije kasno. Al nam je Murinjo uvalio kurcinu sa njim, biblijskih razmera...Mada nismo nacisto ni sa Torresom i Ba, obzirom da je Ba poceo tekmu sa Vilom. Upravo to uvodjenje Lukakua moze otvoriti mesto u startnih 11 ako ne bude zadovoljan sa ovom dvojicom (generalno ako nije Drogba u timu sa Murinjom se nikad ne zna :D )
August 23, 201311 yr Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :)
August 24, 201311 yr Moj :P si uzo vajld kartu?Sent from my iPhone using Tapatalkjok, samo se ratosiljao Lukakua. ti jesi? jel sam se zaleteo sa kurčenjem? :D
August 24, 201311 yr Ipak nisam na kraju, isto izbacih samo Lukakua, ostajes favorit, a ja underdog iz senke. Da je ovo film jasno bi ko dan bilo ko ce da pobedi :D
August 24, 201311 yr Anjelka odlucio da se povuce iz profesionalnog fudbala zbog smrti svog agenta (eto 1 neplaniranog transfera )
August 24, 201311 yr edit: @goofsKoga si uzeo? Ja popularnog™ Bonaru.Moglo bi da bude baš čupavo, ovo mi je prva protiv Van Persija a dosta se oslanjam na Liverpul kome može da se desi da najebe...Zna li se ko će da budu Sitijevi halfovi sad kad se Kompani udesio? Nastasić i Leskot? Edited August 24, 201311 yr by malkin
August 24, 201311 yr Uzo Lamberta, falilo mi 0.2 za Bonija (posto je Lukakou za toliko pala cena ).Anelku sam ostavio da smrdi na klupi da ne gubim 4 punata.
August 24, 201311 yr Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :) Meni je bilo cudno sto je nereseno, jer sam gubila za taj 1 po svim svojim racunicama. Ne znam kome su od tvojih bili smaknuli taj bod. Bas brljaju ove sezone. Cestitam ti.Valjda cu imati bar koji bod do wild card-a...
August 24, 201311 yr Novo kolo nova sreca, nekom manja nekom veca...Mocni Hal je spreman za prvu pobedu u sezoni, kao i prodor u prestizni klub " polumilionera", tj u prvih pecto iljada overall :Hail:Sent from my Nexus 4
August 24, 201311 yr Kad bre zaključavaju izmene? Mislim da mi Rikju ostala traka, a baš sam razmišljao da promenim na Miraljasa ili Kutinja... Edited August 24, 201311 yr by bob loblaw