nbg4ever Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Liga evrope je (izmedju ostalog) prosle godine poprilicno sjebala Njukasl. Svonsiju se vise isplati da ispadne. A i Bejl se tako povredioSent from my Nexus 4
John Coltrane Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Lukaku iskipovan dok nije kasno. Al nam je Murinjo uvalio kurcinu sa njim, biblijskih razmera...Mada nismo nacisto ni sa Torresom i Ba, obzirom da je Ba poceo tekmu sa Vilom. Upravo to uvodjenje Lukakua moze otvoriti mesto u startnih 11 ako ne bude zadovoljan sa ovom dvojicom (generalno ako nije Drogba u timu sa Murinjom se nikad ne zna :D )
malkin Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Čiji je FC Corky Buchek?Da znam koga ću da prikujem™ za dno tabele ovog vikenda
goofs Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Moj :P si uzo vajld kartu?Sent from my iPhone using Tapatalk
Moća Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :)
malkin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Moj :P si uzo vajld kartu?Sent from my iPhone using Tapatalkjok, samo se ratosiljao Lukakua. ti jesi? jel sam se zaleteo sa kurčenjem? :D
goofs Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ipak nisam na kraju, isto izbacih samo Lukakua, ostajes favorit, a ja underdog iz senke. Da je ovo film jasno bi ko dan bilo ko ce da pobedi :D
John Coltrane Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Anjelka odlucio da se povuce iz profesionalnog fudbala zbog smrti svog agenta (eto 1 neplaniranog transfera )
malkin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) edit: @goofsKoga si uzeo? Ja popularnog™ Bonaru.Moglo bi da bude baš čupavo, ovo mi je prva protiv Van Persija a dosta se oslanjam na Liverpul kome može da se desi da najebe...Zna li se ko će da budu Sitijevi halfovi sad kad se Kompani udesio? Nastasić i Leskot? Edited August 24, 2013 by malkin
goofs Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Uzo Lamberta, falilo mi 0.2 za Bonija (posto je Lukakou za toliko pala cena ).Anelku sam ostavio da smrdi na klupi da ne gubim 4 punata.
Tolaa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Pa ja sam ipak pobedio Talaa-u za jedan poen!!! :0.6: I ostvario pobedu sa najmanjim brojem poena. Cekam prvu zlatnu medalju kod Dr.Zoidberga :) Meni je bilo cudno sto je nereseno, jer sam gubila za taj 1 po svim svojim racunicama. Ne znam kome su od tvojih bili smaknuli taj bod. Bas brljaju ove sezone. Cestitam ti.Valjda cu imati bar koji bod do wild card-a...
nbg4ever Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Novo kolo nova sreca, nekom manja nekom veca...Mocni Hal je spreman za prvu pobedu u sezoni, kao i prodor u prestizni klub " polumilionera", tj u prvih pecto iljada overall :Hail:Sent from my Nexus 4
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) Kad bre zaključavaju izmene? Mislim da mi Rikju ostala traka, a baš sam razmišljao da promenim na Miraljasa ili Kutinja... Edited August 24, 2013 by bob loblaw
Recommended Posts