Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Konacno gotovo...:)Bane ce samo 1 poen bonusa dobiti, svejedno, prva pobeda...Cestitke Zpki na neizvesnoj borbi...Ne kapiram zasto Hazardu ne pripisu asistenciju, bar zbog classica mi treba...
Čestitam! Neizvesno do kraja! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lukaku, za tri sata, -5000 transfera :smoris:

Posted

Ko je Carton city, razvalio je. Za poraz okrivljujem volju poludirigovanog žreba i nerazumne odluke portugalskog svodinka u izboru napadača. Da ne spominjem gol Ivanovića posle crvenog kartona koji su videli svi osim sudije. Pretim istupanjem iz lige

Posted
  • Opta are reviewing a possible assist to Eden Hazard for the first Chelsea goal. An update will be posted here when a decision is made.

Posted
Izgleda da sam nekako, uprkos svojim proracunima, ipak izvukla nereseno. Hvala Debuchy-ju na zutom kartonu. Ocajno kolo, samo 4 igraca sa vise od 2 poena.LeBrone, krecem i ja sa -4.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk<_<
Posted

jos malo da nategnu do dva bonusa i ja zadovoljan.

Posted
Azar dobio asistenciju
onda bi morao i Dzeko
Posted

Realno, bi. Ne znam da li ima nekakve veze sto je Azar sutirao, a Dzeko centrirao

Posted (edited)

Otkud meni 84 poena suncetijebem :oDobio nekako, 28-16 veceras, 84-82 ukupno. Saucesce Koltrejnuedit: u random ligi izgubio 86-84 :0.6:

Edited by Feindouno
Posted

Izgubio zbog asistencije Azaru... Napustam ligu ovo je besmisleno :)

Posted

Cek prvo saopstenje kojim pretis da ces da istupis iz lige.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk