Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

da, vjerovatno 10+hazard. remontuj citav tim, necu se ja ljutiti.

• Replies 5.1k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Znam da neces :)

Ali nisam ja Praslin pa da idem -40, ovo mi je drugi put da sam napravio transfer viska ove sezone.

Male su mi sanse, ali ako Everton zataji, bice cupavo.

• Author

Исекао си ме живог, морао сам да проверавам да се нисам нешто зајебао и отишао -40. 

Срећом, ситуација је под контролом: регуларних -8.  :fantom:

Cini mi se da ce Zoki, nakon sto je izjednacio mojih -4, imati svih 11 duplih protiv mojih samo 8, tako da nece vec od mene dobiti brodsku kartu u jednom smeru.  :cry:

Kod mene 9 duplih + Azpi i Hazard i nula izmjena.
Zadovoljan sam timom i necu da mijenjam na silu zbog jednog meca u kom sam i bez toga u prednosti.

Cini mi se da ce Zoki, nakon sto je izjednacio mojih -4, imati svih 11 duplih protiv mojih samo 8, tako da nece vec od mene dobiti brodsku kartu u jednom smeru. :cry:

Još od onog okrnjenog kola ubacujem igrače za ovaj gej vik, videćemo :unsure: Biće verovatno 10 duplih, razmišljam da ostavim Adebajorčinu..

Treba mi preporuka za defanzivca iz West Hama. :)

Nije bitno koliko košta, niti da li ima šanse da da gol/napravi asistenciju. ;)

Najbitnije je da odigra 60+ minuta u oba meča ovog duplog kola, osim naravno, u slučaju eventualne povrede u nekom od mečeva.

Vidim da se tamo neki bivši standardni vraćaju iz povreda, tako da nisam siguran kako će izgledati postave i da li će biti rotacija.

Bitno je da bude iz WH-a, jer nešto imam osećaj da će tu biti bar 10-ak poena od odbrane u ovom duplom kolu. :D

• Author

Демел.

Zahvaljujem. :)

Demel na travi, Yoshida na tribinama. ;)

Morževi spremni za dupli gameweek.

Al te Prslin zajebo, ima da se pusi... :fantom:

• Author

Ако сам зајебао њега, зајебао сам и себе.

Колинс и Томкинс су ризични због повратка Рида, ту је ротација гарантована. Леви бек је популарна Линда Мекартни и он је закуцан од повреде О'Брајана, али је на прошлој текми Пабло Армеро, леви бек на позајмици из Наполија, одиграо првих 8 минута и постоји могућност да ће Дебели Сем да му да неки минут у следеће две текме, а на клупи као запета пушка чека млади репрезентативац Потс, миљеник публике и такође леви бек.

Демел нема алтернацију на десном беку, пропустио је само четири утакмице од почетка првенства, а када је био стартер на клупу је отишао 5 пута: четири после 60. минута а једном у 57. минуту.

smile.gif

Al si se rapisao :D

Trolujem ja malo, plasim coveka. Mada, ziva je istina da je WHU odbrana minsko polje. Zato Adrian na golu i mogu da nakrivim kapu

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

E, ovako se spremno ulazi sa znanjem u svako kolo. :Hail: :hail:

Zbog toga ću ja bar još jednu sezonu tavoriti u Champppionshipu, dok ne naučim ovo kako treba. :(

E, ovako se spremno ulazi sa znanjem u svako kolo. :Hail: :Hail:

Zbog toga ću ja bar još jednu sezonu tavoriti u Champppionshipu, dok ne naučim ovo kako treba. :(

Pridruzice ti se i Prslin, toliko o znanju :lol:

Persi aut 4-6 nedelja