Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

da, vjerovatno 10+hazard. remontuj citav tim, necu se ja ljutiti.

• Replies 5.1k
  • Views 167.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Znam da neces :)

Ali nisam ja Praslin pa da idem -40, ovo mi je drugi put da sam napravio transfer viska ove sezone.

Male su mi sanse, ali ako Everton zataji, bice cupavo.

• Author

Исекао си ме живог, морао сам да проверавам да се нисам нешто зајебао и отишао -40. 

Срећом, ситуација је под контролом: регуларних -8.  :fantom:

Cini mi se da ce Zoki, nakon sto je izjednacio mojih -4, imati svih 11 duplih protiv mojih samo 8, tako da nece vec od mene dobiti brodsku kartu u jednom smeru.  :cry:

Kod mene 9 duplih + Azpi i Hazard i nula izmjena.
Zadovoljan sam timom i necu da mijenjam na silu zbog jednog meca u kom sam i bez toga u prednosti.

On 18. 3. 2014. at 16:35, Naa said:

Cini mi se da ce Zoki, nakon sto je izjednacio mojih -4, imati svih 11 duplih protiv mojih samo 8, tako da nece vec od mene dobiti brodsku kartu u jednom smeru. :cry:

Još od onog okrnjenog kola ubacujem igrače za ovaj gej vik, videćemo :unsure: Biće verovatno 10 duplih, razmišljam da ostavim Adebajorčinu..

Treba mi preporuka za defanzivca iz West Hama. :)

Nije bitno koliko košta, niti da li ima šanse da da gol/napravi asistenciju. ;)

Najbitnije je da odigra 60+ minuta u oba meča ovog duplog kola, osim naravno, u slučaju eventualne povrede u nekom od mečeva.

Vidim da se tamo neki bivši standardni vraćaju iz povreda, tako da nisam siguran kako će izgledati postave i da li će biti rotacija.

Bitno je da bude iz WH-a, jer nešto imam osećaj da će tu biti bar 10-ak poena od odbrane u ovom duplom kolu. :D

• Author

Демел.

Zahvaljujem. :)

Demel na travi, Yoshida na tribinama. ;)

Morževi spremni za dupli gameweek.

Al te Prslin zajebo, ima da se pusi... :fantom:

• Author

Ако сам зајебао њега, зајебао сам и себе.

Колинс и Томкинс су ризични због повратка Рида, ту је ротација гарантована. Леви бек је популарна Линда Мекартни и он је закуцан од повреде О'Брајана, али је на прошлој текми Пабло Армеро, леви бек на позајмици из Наполија, одиграо првих 8 минута и постоји могућност да ће Дебели Сем да му да неки минут у следеће две текме, а на клупи као запета пушка чека млади репрезентативац Потс, миљеник публике и такође леви бек.

Демел нема алтернацију на десном беку, пропустио је само четири утакмице од почетка првенства, а када је био стартер на клупу је отишао 5 пута: четири после 60. минута а једном у 57. минуту.

smile.gif

Al si se rapisao :D

Trolujem ja malo, plasim coveka. Mada, ziva je istina da je WHU odbrana minsko polje. Zato Adrian na golu i mogu da nakrivim kapu

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

E, ovako se spremno ulazi sa znanjem u svako kolo. :Hail: :hail:

Zbog toga ću ja bar još jednu sezonu tavoriti u Champppionshipu, dok ne naučim ovo kako treba. :(

On 21. 3. 2014. at 17:57, DrZoidberg said:

E, ovako se spremno ulazi sa znanjem u svako kolo. :Hail: :Hail:

Zbog toga ću ja bar još jednu sezonu tavoriti u Champppionshipu, dok ne naučim ovo kako treba. :(

Pridruzice ti se i Prslin, toliko o znanju :lol:

Persi aut 4-6 nedelja