Lezilebovich Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Gerrard mi doneo pobedu. Da je pogodio i treći, bilo bi opuštenije gledašnje poslednje tekme, ali može i ovako :)
levi Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 prekombinovao sam ovo kolo, prvi put nemam jasno podeljene startere, klupu i kapitena, nego moram ja da odlučim, znači siugrno sam nešto zasro Da nisam dirao kapitena uzeo bi bod. od prvenstva sam se i onako oprostio <_< U finalu kupa 56-44 protiv Partizana Na putu do trofeja eliminisana 4 prvoligaša i prvak nba KUP JE NAŠ
Feindouno Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Svaka cast Ladno bi kup bio nas da Azpilicueta ima mozak. Inace ocajna organizacija kupova na PPP, organizatori nezainteresovani, na forumu atmosfera nikakva, prvoligasi se ucutali svi kad je bilo jasno sta im se sprema
Behemoth Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Igram fantazi godinama, ali ne znam odgovor na ovo pitanje. Za Kompanija pise ovako "Suspended until 25 Mar" pa da li sme da igra 25.3. ili ne?
Feindouno Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Kakva borba u Championshipu, 4 tima sa po 60 bodova ipak asist? Suarez Assist. We are aware than an assist was not added for Luis Suarez in relation to Liverpool's first goal. While under normal circumstances no changes would be made an hour after the final game of the day has passed, following consultation with Opta, it appears that usual guidelines had not been followed and the assist was omitted from initial feeds. This is currently being rectified and the correct assist and any other points associated will be updated in the game shortly. We apologise for any confusion caused.Jos mu i 2 bonusa dali Edited March 17, 2014 by Feindouno
Zoidberg Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Ja podesio tim relativno dobro, tj. koliko su sredstva dozvoljavala, ali mi ostali kapiten i vicekapiten od prošlog krnjeg vikenda. :( Mada se to moglo ispostaviti kao dobro rešenje da Čelzi nije primio gol. Ovako, Aspilkueta 2x2. :/ Sa ovih Suarezovih novih 5 poena solidnih 53 boda. :) Kao 6. u Champppionshipu, nastavljam poterom za četvorkom ispred mene koji svi imaju po 3 poena više. :D U sledećem (duplom kolu) idem na megdan 7-plasiranoj Wigan Petoletci sa praktično 20 igrača, a ako Aguero prohoda, onda i 21. Samo pomenuti Cezar neće biti dupli. :) Edited March 17, 2014 by DrZoidberg
Lezilebovich Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Gerrard mi doneo pobedu. Da je pogodio i treći, bilo bi opuštenije gledašnje poslednje tekme, ali može i ovako :) Kakva borba u Championshipu, 4 tima sa po 60 bodova ipak asist? Suarez Assist. We are aware than an assist was not added for Luis Suarez in relation to Liverpool's first goal. While under normal circumstances no changes would be made an hour after the final game of the day has passed, following consultation with Opta, it appears that usual guidelines had not been followed and the assist was omitted from initial feeds. This is currently being rectified and the correct assist and any other points associated will be updated in the game shortly. We apologise for any confusion caused.Jos mu i 2 bonusa dali izgubio sam :( Edited March 17, 2014 by Lezilebovich
Tolaa Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 izgubio sam :( :( A i mene je bila obradovala tvoja pobeda, jer je to ostavilo i 25. maj iza mene. Ovako opet ide ispred, ali nema veze, i pored toga u ovom kolu rezultati koji meni prilicno odgovaraju. Pobeda nad direktnim konkurentom i porazi jos nekoliko bitnih rivala i sad sam na 7 poena od zone ispadanja. :)
malkin Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 dok slavim tri meseca od kako sam poslednji put osetio gorčinu prvenstvenog poraza, gledam tim i polako shvatam da, ako se izuzmu povrede, još samo možda 1 ili 2 transfera mi trebaju do kraja. naravno, ako titula bude overena, u gw37 ću da uđem sa debelim minusom kako bih temeljno pripremio tim za pobedu nad škvadrom sa Floride u poslednjem kolu...
Timmi Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1314 Supreme Champion:leteci magarciWorthy Adversary:"Ko voli Partizan.."3rd place tie:Miami HeatTopolice UTD5th place tie:Morževi JunajtedSunderlandArgentina EvertonSpojlerovci Lic9th place tie:SParksenal F.C.Dabogda crko Tot'hamFK Pastir WBAФК West Hamneugodan Aston rivalChivot pisu rumuniLezilebovic City25_maj (Crystal P)17th place tie:Wigan PetoletkaPantelia NoricjebeniCardiff Black horsesUltimo Beer AddicksMisirke of FulhamLiverpool UC FCCuvariTradicijeSwansSurdilovic LtdМеталлург ШеффилдSokolovici ManUTDTutanj City Bolton WStoke Boys Banjicabobi wan kenobiBuljaricki NoviZamakTo Hull and BackTrotters Inc. Sotone cestitke drugu muslinu Edited March 17, 2014 by Timmi
nick1986 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ja vezao 2 poraza od direktnih konkurenata za prolaz. Lose za sad, ali sad mi sleduje nekoliko utakmica protiv timova iz donjeg dela tabele pa uz jedan kiks konkurenata se vracam u prva 3 koja vode u visi rang. Cestitke Fei na pobedi, bice vatre do poslednjeg kola.
malkin Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 e da, bravo musline, čempppionšipu si osvetlao obraz!
Feindouno Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ja vezao 2 poraza od direktnih konkurenata za prolaz. Lose za sad, ali sad mi sleduje nekoliko utakmica protiv timova iz donjeg dela tabele pa uz jedan kiks konkurenata se vracam u prva 3 koja vode u visi rang. Cestitke Fei na pobedi, bice vatre do poslednjeg kola. Hvala Docekah i ja da igram protiv skuplje ekipe i jos dobijem, za razliku od kojekakvih Kurton City-a od kojih sam gubio. U narednom kolu se valja osvetiti djubretarima uz nadu da ce ovaj malkin jednom biti koristan i otkinuti neki bod Rumunima. Od ostalih jedino Morzevi mogu da kiksnu.
Behemoth Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Protiv SParksenala igram ovo duplo kolo, dajem mu 4 poena prednosti i mojih 6 duplih protiv njegovih, verovatno 10.
Recommended Posts