nbg4ever Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Fino. So, Mata, Adrian. Jos ako Mata dobije ova dva bonusa, puna kapa. Pogadjalicu pogodio dva Sanderlend i tacne za Kardif i EvertonSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
pantelia Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 (edited) Razbi me Zoki. Naravno, Kardif je prougrao tek kada je Vitingem izasao. Sesti uzastopni poraz, Championship here I come!edit: sad gledam istoriju izmena, u proseku u zadnjih 10 kola sam imao po 3 crvena igraca. Edited February 1, 2014 by pantelia Link to comment
nick1986 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Opet taj cuveni bonus sistem... Mirallas iznudi faul, da gol iz istog slobodnjaka za pobedu i ima tacno 0 bonus bodova. Link to comment
malkin Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 25 poena od 8 igrača. ovo mi je najgore kolo još od pete nedelje kad se Benteke povredio a umesto Volkota i RVPa mi ušli Jedinak i JWP. Link to comment
Sam Spade Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Javite se pogadjalicari™Ja svega 15, saljivdzija neiskoriscen a katanac protracen na Kardif.Smajli na Mančesteru, odoh u debeli minus. Link to comment
Feindouno Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 25 poena od 8 igrača. ovo mi je najgore kolo još od pete nedelje kad se Benteke povredio a umesto Volkota i RVPa mi ušli Jedinak i JWP.Protivnik osvojio 14 sa desetoricom? Link to comment
malkin Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Protivnik osvojio 14 sa desetoricom?17 od šestorice, al nije to poenta. Link to comment
malkin Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 (edited) samo se ti smej, meni nije uopšte smešno kad imam ovakvo kolo tri (3) dana nakon wc-a i ulaska ispod 100,000 u ouveralu.imam ja i druge ambicije osim dominiranja Čempppionšipom. Edited February 1, 2014 by malkin Link to comment
Tolaa Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Tolaaa me vodi 5 i ostalo je jos Azar vs Negreda.7 nakon Matinog bonusa, kako sada stvari stoje. Valjda nece Sitijevci pustiti Azara da poludi.Na pogadjalici pozitivna nula. Kako je bilo krenulo, delovalo je kao duboki minus. Link to comment
Feindouno Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Lempron vodi u ovom kolu za pametnije iskoriscen katanacBilo bi lijepo da dzoker ne propadne sutra kad sam dosao do 20 bodova konacno, ostalo manje-vise, tu smo svi Link to comment
Dziber Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Danas ipak samo 50 poena, ostalo mi na klupi 17 ( ). Igraju mi jos Suki, Sanja i Zabaleta Link to comment
nbg4ever Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Fun fact - do proslog kola, poslednji klin golmana mi je bio Borucov (poslednji pre povrede). Dakle, jedno 12-13 kola bez klina. Sad imam tri u dva kolaSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Bentekeova asistencija jedino vredno pomena. Sreca te Januzaj nije ulazio, eto mi Ki sa 3 boda Valjda ce sutra Sterling-Suki ugurati nesto, pa u pon. YAYA-Zabaleta Link to comment
Behemoth Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 7 nakon Matinog bonusa, kako sada stvari stoje. Valjda nece Sitijevci pustiti Azara da poludi.Na pogadjalici pozitivna nula. Kako je bilo krenulo, delovalo je kao duboki minus.Steta sto sam se zeznuo za Santona, inace bi bilo neresno i samo 1 na 1 u ponedeljak za pobedu :) Link to comment
Recommended Posts