February 1, 201411 yr Prvobitni plan je bio da dovedem Bacunu umjesto Sidwella meni brat bacuna 3. na klupi dok sidwell statira
February 1, 201411 yr Adam Povlacim sve sto sam rekao za Skauta. Vredi svaki dinar. Bar ga imamm u draftuSent from my Nexus 4 using Tapatalk
February 1, 201411 yr Pa jos i Lambert do Lalane Fuck!!!! Dobija 25 poena u minuti Jedino mi drago sto nije ni svestan toga...
February 1, 201411 yr Е, каква гомила лудака.... Рекао сам Дуци оно за Агуера.Januzaj - eliminisanJos jedan da popase klupu.
February 1, 201411 yr La la la la la Lallana :wub:23 poena trojac iz Sotona :Hail:Htio sam i Jaya da uzmem posto nemam nikog njihovog u napadu al ne daju dusmani.
February 1, 201411 yr Javite se pogadjalicariJa svega 15, saljivdzija neiskoriscen a katanac protracen na Kardif.
February 1, 201411 yr Au al' sam omasio sa odbranom ovo kolo. Ostavio Santona, racunam Njukasl igra kod kuce protiv Sanderlenda, a Fonte, koji gostuje Fulamu, prvi na klupi :isuse:Tolaaa me vodi 5 i ostalo je jos Azar vs Negreda.Fak, smesi mi se drugi poraz u nizu.