Hudersfield Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Može li se dobiti neka pozivnica za prošlogodišnjeg pobjednika PPP classic-a.Niko nije obnovio onu ligu 2012/13, a nisam učestvovao u starom classic-u, pa bih bio zahvalan na jednom kodu.
zoki Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Može li se dobiti neka pozivnica za prošlogodišnjeg pobjednika PPP classic-a.Niko nije obnovio onu ligu 2012/13, a nisam učestvovao u starom classic-u, pa bih bio zahvalan na jednom kodu.I ja se pridružujem 1 molbi za 1 kod™... Edited August 12, 2013 by zoki82
zoki Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Isto ti je to sranje, 2 smrdljivca od po 7 ce opet osvojiti manje od njega.Ja recimo trenutno imam Bonija, Žirua i Berbu, koštaju 24m, ne mogu ni više da potrošim jer sam nabudžio jake veznjake za 43m... Cenim da će ova trojica doneti više poena nego Persi i dva nesrećnika od 5m... Jenbem li ga, nisam pametan...
nbg4ever Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Persi nije prost zbir poena koje donosi, vec sigurna opcija za kapitena. Prvih desetak kola sa saltao traku sa Bejla na Kazorlu, i vise sam gresio nego sto sam pogadjao. Cak sam i u drugom delu sezone par puta izgubio, jer sam mislio da Persi nece nista uraditi na teskom gostovanju. Covek konstantno donosi 7, 8, 9 poena i nema tu sta da se duma. Ako nastavi u istom ritmu, to jestOwnership mu je na oko 38% trenutnoSent from my Nexus 4
ducca Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Treba imati u vidu da Utd ima dosta tezak raspored u prva 3 kola, plus da Vigan ipak nije neko merilo i da ce trebati vremena da se sloze kockice posle promene trenera. Iako sam i ja blize odluci da od starta imam RvP-a razmisljam i da to odlozim do 14. septembra i Palaca...
Lezilebovich Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Ja računam da MU neće baš blistati od početka i zbog toga izostavljam RVPa. Možda ispadne veliki zajeb, ali mu cena verovatno neće nešto skakati, pa ga možda uzmem posle nekoliko kola. Edited August 12, 2013 by Lezilebovich
Aleksandar88 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Jepte se, taman sam nastelovao tim bez Persija, pa ga onda pretumbao citavog da bi ubacio ovog idiota, pa sad ponovo razmisljam da idem bez njega .
goofs Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ako ima jos mesta u tom Чемпионшипу ja bih upao, dajte neki kod nesto. I gde da nadjem kod za classic ligu?
Zoidberg Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Pristupni kod za Šampionski brod:356316-92121Trenutno smo na 15 takmičara. Želja je da se dopuni na 20 ili 24, tako da su svi članovi dobrodošli. :)Ako baš bude navale članova foruma u poslednjih dan-dva može da ide i preko. ;)
ducca Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Btw, kako ste definisali raspodelu imena u Brodu - npr - da li prva trojica (po plasmanu iz prosle sezone ppp klasika) uzimaju imena 3 tima koja su ispala iz Premijera ili prve sledece po plasmanu koji nisu usli u PL? Primecujem jednu dozu kurcobolje za preimenovanje tima u skladu sa dogovorom. U Premijeru jos 4 3 odmetnika :K Pastir Vladimir Aj Jako do samog kraja™ Milos Todorovic kalabaster Ignatius Reilly Edited August 12, 2013 by ducca
zoki Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Vidi Labuda Dragan Zoric Ime mog tima "Čuvari Tradicije" danas odlazi u istoriju... :( Ništa mi se od kombinacija Svonsinari Tradicije ili Čuvari Svonsicije nije dopalo pa je na kraju odlučeno da se timu dodeli potpuno novo ime - ekipa Vidi Labuda je pristupila Pppremiershipu Jel da menjam u Vidi Svonsija, šta sad da radim?!
ducca Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Jel da menjam u Vidi Svonsija, šta sad da radim?! Sorry, ne skapirah... Mislim da moze tako ostati Edited August 12, 2013 by ducca
Recommended Posts