LeBron Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Volkot veliki car! :)Pogadjalica jako zanimljiva koliko sam uspeo da vidim...u danasnjim utakmicama dosta poena...mada ima i nekih iz vrha sa minusom danas...:)
Tolaa Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Konacno CS-ovi! Mignolet, Mert i Koscielny zbog kog sam otisla u -. Rooney odlucuje, Walcott bas i nije morao da da ovaj drugi.
Tolaa Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Tolaa™ kako stojis na pogadjalici? Lose, ova novogodisnja mi je tradicionalno slaba. Nadoknadicu nakon pauze.
Feindouno Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Stvari dolaze na svoje mjesto :fantom:Dobio sam u 2 lige i (ako Runi bas ne podivlja) u kupu, dakle Praslinovanje se isplatilo. Naravno od doticnog sam izgubio po ko zna koji put uzastopno ali to je bilo ocekivano.
kralj Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 (edited) Pada lider uprkos -8 ako ga Totenhem mune Evri. Minus je isplatio sam Košelni.Mada bi već pao da nisam u poslednjem trenutku amaterski postupio prilikom dileme Jaja ili Santi. Edited January 1, 2014 by kralj
Lezilebovich Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Debuchy me jebe , svaka mu čast. Kada mi igra, onda ode u minus, a kada ostane na klupi onda bude dvocifren. Biće :smoris: posle ovog kola
Dziber Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Morao sam u minus 4 da sakupim 11 igraca, doveo Sanju i Kokija (9+7 :ziga:). Ne podivlja li Runi, gubim od djubretara posto lik ima Jussija na golu (asist ) a fix mu ulazi i diame (6 za 55 min...) dok meni igra brat adnan a ostao mi na klupi Baker
malkin Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 zajebato. ako Soldado da gol, dobiće me tim koji nije napravio transfer od početka novembra i ima Van Persija kapitena.jebeš ga, njemu sede Jaja i Oskar u veznom redu, a meni Barkli i Ki Sung-Jung.
Feindouno Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Tebe do sad 19 puta neki takav dobio a imas 3 poraza
malkin Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 numeš da čitaš, lepo kažem ako.šta je bilo sa Glenom Džonsonom, što izađe onako rano?
Dziber Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 (edited) "djubretare" sam razvalio ko kantu - uz pet zutih kartona + Fer zuto-crveni + minus cetiri. brat adnan delivered. bice gusto kad izadju bonusi edit: ulazi mu diame, gubim Edited January 1, 2014 by Dziber
Feindouno Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 (edited) ^edit:I ja kazem da staju posto ocekujem da izmedju mene i tebe bude bar 5 mjesta razlike a sad su samo 2 Sviraj kraj sudija!Tolaa :smoris: Edited January 1, 2014 by Feindouno
Tolaa Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Sviraj kraj sudija!Tolaa™ :smoris:Ja sam komesar lige, samim tim i sudija, sviram kraj kad ja hocu. :fantom:Danas je ipak najbitnija pobeda nad Mocom, nesto sto ti neces imati prilike da uradis ko zna do kad.
Feindouno Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Moca je nebitan lik.Danas je ipak najbitnija surova dominacija na pogadjalici, nesto sto ti neces imati prilike da uradis ko zna do kad.
Recommended Posts