Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Porazi u svim ligama. Mozda jedino zajebem nekog Poljaka u kupu

Izvini Fei, izgleda da ogresih dusu

• Tomkins (Doubtful)
  • infowarn.png Clark (Suspended)
  • infoposs_75.png Rooney (Doubtful)
  • infowarn.png Boruc (Injured)
  • infoposs_75.png Morrison (Doubtful)
  • infowarn.png Ramsey (Injured)

I to nakon sto sam se otarasio Ozila.

60+ poena, kako sam se nadao super se udadoh danas.

koga umesto Ozila kratkorocno... imam i Hazarda i Walcotta, silva suspendovan....???

Yayaa dugorocno.

Ili da rizikujes mozda sa Casorlom, ili po meni najbolje da ulozis u odbranu Arsenala ili Liverpula, imaju dobar raspored. Mada ti onda verovatno sleduje extra transfer. NIsam pametan...edit> zaboravih za Yayu, polusaj Feia

Edited by ducca

njega nesto planiram za wildcard, posto sad igraju 2 u gostima... mada razmislicu.... i ja rzmisljam mozda casorla, mozda llalana + mert za -4...

Edited by nick1986

Hoces da kazes: na pogadjalici konacno stvari staju na svoje mesto. :fantom:
+1

Kazem da staju, ne da su stale.Izgleda da sam izvukla nereseno protiv Lezileba, bez pola tima. Kako je izgledalo, super je ispalo! :wub: za Zirua sto je dobio karton. Kad je Bane izlazio mislila sam da ionako nemam nikakve sanse, zato se tek sad nerviram!

I ja kazem da staju posto ocekujem da izmedju mene i tebe bude bar 5 mjesta razlike a sad su samo 2 :fantom:

Pa i ja to ocekujem, kao sto je bilo i prosle godine. :fantom:

Ne javljas se na drugoj temi Tolaa :fantom:

Izgleda da sam izvukla nereseno protiv Lezileba, bez pola tima. Kako je izgledalo, super je ispalo! :wub:
Lezileb ne moze da izgubi i tacka. Drugi remi u 3 dana.Inace apsolutno svi iz donjeg doma su pobedili, ne mogu da verujem.