malkin Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 na koju foru je onaj hobit od Silve nakupio kartona za suspenziju?!i šta vam je uopšte ta pogađalica, gde se to igra i kad/kako mogu da se priključim?
Tolaa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Kad god sam igrao pogadjalicu od pocetka do kraja bio sam prvi u ligi, misli o tome.Pa i vidi se da si istreniran za pola sezone. i šta vam je uopšte ta pogađalica, gde se to igra i kad/kako mogu da se priključim?Pogadjas rezultate. Ovde: https://predictor.talksport.com Sifra za ligu je: FD499-WNO Nema veze sto se ukljucujes na pola sezone, ne znaci da ces biti poslednji na kraju, desava se da dosta nas ide i u minuse u pojedinim kolima. Uopste ne bi bilo cudno da na kraju zavrsis ispred Feija.
Lezilebovich Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Imam 1 poen od 3 igraca danas. Na klupi jedan koji nije igrao, jedan koji je povredjen i jedan koji ce mozda odigrati 15-ak minuta. A igram ni manje ni vise nego protiv Lezileba. Gore bi bilo samo da je Yaye kapiten usao na par minuta, ovako postoji nada u Lukakua.nisam se baš ni ja usrećio, osim što imam Evru koji ja čak i 3 bonusa dobio . Ridgewell je uspeo igrati i dobiti nulu, zamene ulaze sa po sigurna 2 poena. Možda Giroud iznenadi sa nekim golom :)
Tolaa Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Evru koji ja čak i 3 bonusa dobioJos ti i sudije pomazu. <_<
Dziber Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ubi me 14-8 kenobi, nakrcan sitijevcima, 15. prasetom rozenjorom A neki lik u kupu izgazice me brutalno, vodim 5-0 a danas mu ostao ©Suki + 10 igraca
zoki Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nastavlja se ludilo, Ozil out, "slight shoulder problem"
zoki Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Konačno da mi se isplati Kolmen, nema ga protivnik!!!
Moća Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Evo ZIrua sad kad sam ga prodao. Mada umesto njega sam doveo Uolkota koji je asistirao.
zoki Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 PhysioRoom.com Ltd (@physioroom) tweeted at 2:22 поподне on нед, дец 29, 2013:#Wenger "I would have loved Mesut Ozil here, but he fell on his shoulder and he'll be out for two to three games." #AFCSent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
ubibobi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 E moj Simone Mindzole, samo kad sam te se resio...
Recommended Posts