December 28, 201311 yr ja sam nov, zato ja tako. malo učim od Feia, malo mi se priviđaju klinšitovi u 60. minutu i porazi u subotu prepodne...
December 28, 201311 yr Ducco a kripl fajt se rasplamsao.Vodis 9-6 meni ulice bonus za Kompanija a tebi za Evru pa ce biti 12-8.
December 28, 201311 yr Vizionarsko ubacivanje Roseniora 6 bodova samo cudo moze spasiti Karton Siti debakla, trenutno je ubedljivih 7:1. Edited December 28, 201311 yr by John Coltrane
December 28, 201311 yr i Kardif prima gol da ne bi neko slucajno uzeo vise od 2 boda.Imam 6 ukupno od jedno 7 igraca
December 28, 201311 yr Moze biti i auto gol, ja razmisljao o Marsalu za ovo kolo umesto Hauarda, skupio je 3-4 odbrane samo u zadnjih 10min.
December 28, 201311 yr Mislim da ce biti gol, ali i ako je assist 3 poena, zauvar na ovu krizu... A koliko puta sam hteo da prodam tog momka i ostavljam ga kao vecitu izmenu.
December 28, 201311 yr Fei je ipak junak kola :D . U odbrani - 3 nedovoljna, u sredini jedna tanka dvojka, a kapiten i zamenik mu su prespavali mec. Jedina mu je sreca sto igra protiv mene kome je Marsal zvezda ekipe.
December 28, 201311 yr Imam 1 poen od 3 igraca danas. Na klupi jedan koji nije igrao, jedan koji je povredjen i jedan koji ce mozda odigrati 15-ak minuta. A igram ni manje ni vise nego protiv Lezileba. Gore bi bilo samo da je Yaye kapiten usao na par minuta, ovako postoji nada u Lukakua.
December 28, 201311 yr Fei je ipak junak kola :D . U odbrani - 3 nedovoljna, u sredini jedna tanka dvojka, a kapiten i zamenik mu su prespavali mec. Jedina mu je sreca sto igra protiv mene kome je Marsal zvezda ekipe.Ja za razliku od malkina stvarno gubim utakmice sto imas priliku da vidis i u ovom kolu. Uostalom vec sam ti cestitao.Gol Sunderlanda u 100. minutu me je kostao tacno 40 poena na pogadjalici tako da sam se strovalio sa 2. na 5. mjesto.
December 28, 201311 yr Kad god sam igrao pogadjalicu od pocetka do kraja bio sam prvi u ligi, misli o tome.