December 28, 201311 yr o jebemti, trpeo sam Branta do pre dva dana, naravno da će danas da počne da pravi poene
December 28, 201311 yr znači moja formacija će biti 5-3-2 sve sa nesrećnim Vordom iz Palasa u odbrani.jebo ih novogodišnji raspored.
December 28, 201311 yr ćuti bre Moćo, ne stavljaj toliki pritisak na Teova nejaka pleća, kolena i primicače.
December 28, 201311 yr Najgore subotnje popodne za praćenje. Imam samo golmana. Jedino da navijam da protivnikov kapiten uđe pred kraj i fasuje crveni.
December 28, 201311 yr Mrzim ova vezana kola. Za sada vezni red nula bodova i tako ce i ostati. Yaya, Morison, Januzaj. Ostaje jedino Walcot, a s obzirom da je protivniku kapiten nadam se da ce i on presedeti da odmori malo :wicked:Sve u svemu proslo kolo i 28 bodova ce biti misaona imenica danas i sutra. Sve karte na "raspucanom" Lukakuu kapitenu.
December 28, 201311 yr Bas super sto si tu, taman da ti cestitam pobjedu.Koliko ste puta ti i Malkin cestitali protivnicima pobede, rek`o bi covek da nemate zajedno 5 pobeda, kad ono...