Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

+1
DrZoidberg zato ima muda za obojicu, čovek stavio Kolmenu traku.ja izabrao Lukakaru. em je već umeo da me zajebe, em sam disovao Sukija...

jebi se Roberto, šta će Barkli na klupi :cry:i Venger i Specijalni slabo rotiraju... (čitaj: igraju Azar , Remzi i Ozil)ne znam, jebote, na kraju će još loblaw i da me dobije :lol: ima Vokera, Ozila, Gibsa, Žirua, pa Eriksena, Vitingema...

Edited by malkin

Kapiten doneo 22pts.Nadam se da cudoviste u crvenom nece izdivljati ovu tekmu.

Edited by Moća

S©hrek dobija 3 bonusa?Suki fejluje danas... predvudjam 2 poena minus zuti puta dva je dva

Edited by Dziber

Naravno da dobija 3 bonusa.Protivnici u svim ligama naravno imaju Runija, cak i nigerijski Praslin (3 extra transfera) u kupu :isuse:

već su mi ubijeni svi klinšitovi iz prve postave.

Bez golmana sam u ovom kolu, Coleman naravno prima gol a doveo sam i nekog odbrambenog idiota iz Kardifa, da ne bih slucajno ostao u plusu.

Samo nek Lalana igra dobro cim sam ga prodao :isuse:. Hauard crveni :(

Bez golmana sam u ovom kolu,
moj će da uđe u minus :(

Giroud je debil a veoma je tuzno sto nema pouzdanog napadaca koji bi mogao da se kupi umjesto njega :(

ja kako vidim jay rodrigez ce biti taj pouzdani napadac, ako nista jeftiniji je od Zirua a u nekoj je ludoj seriji... samo ne znam gde da ode visak para, nedovoljno za nekog silvu npr, a sve ispod toga nije pouzdano.

nbg mi se usro u život sa Kabajem i Remijem :frust: :frust:

Cekam drugu divlju kartu ko zapeta puska. Necu 30 prebaciti u ovom kolu.

Naravno da sam pred ovo kolo zamjenio Remya Lukakuom, a protivniku s klupe ulaze Kasami i Chambers :frust:

Edited by clever bastard

Ajde bar asistencija za tunjavog Francuza.