December 24, 201311 yr 92 za petu pobedu u nizu i cak 7 u poslednjih 8 meceva you stay classy, Trane!
December 24, 201311 yr :lolol:you stay classy, Trane!Reci, pravi tajming za WC ;) a i za moje lozenje
December 24, 201311 yr odoh u minus i napunih se tofizijima (bas pred duel sa evertonom) Edited December 24, 201311 yr by Lezilebovich
December 24, 201311 yr Cek, pa to sam ja :P A znaci ti si numero uno, kakav takmac da povratim staro samopouzdanje od prethodnih godina.Ko je uleteo, Lukaku i neko u odbrani? Mozda Howard? Ili Coleman... ;) Edited December 24, 201311 yr by ducca
December 24, 201311 yr coleman i barkli umesto sesenjona i šoa. uz miralješa, imam previše evertona - ali me nešto kopkalo već par nedelja i onda bolje da ih dovedem, nego da se nerviram kada gledam da imaju dobar učinak kod protivnika ...
December 25, 201311 yr Da,da javio se... Praslin. Pustio mi je poruku, ove sadrzine...." Protivnik u ligi otisao u -4, valjda je ocekivao da cu sesti put za redom i ja to da uradim.Dobar je osecaj,sada kapiram kako je svim mojim protivnicima. Ako budes pisao na forumu,molim te poruci mu da mi nisu jasni ti histerici koji idu u minus ;)
December 26, 201311 yr Pošto mi je dokurčilo da poslednja 2 kola protivnik ima Kolmena, pa i sad ga ima nbg, jutros mi se po glavi vrzmala suluda ideja da mu dam traku ali sam ipak odlučio da odigram bezmudo sa Sukijem :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
December 26, 201311 yr U direktnom duelu, opredelio sam se za Kolocinija umesto Krauca, koji je bio dobar u prethodnom kolu.
December 26, 201311 yr pa jel morao baš danas taj gol, Čestere...igram protiv odavno upokojenog tima cenjenog boba loblaw-a pa sam rešio da napravim mini-wc, otišao 8 poena u minus. valjda neću da ispadnem mnogo glup.
December 26, 201311 yr Runi© nece valjda Suarez i protiv Shitija da se raspuca.Zadnih 9 kola 7 poraza
December 26, 201311 yr Pošto mi je dokurčilo da poslednja 2 kola protivnik ima Kolmena, pa i sad ga ima nbg, jutros mi se po glavi vrzmala suluda ideja da mu dam traku ali sam ipak odlučio da odigram bezmudo sa Sukijem :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk+1Zadnih 9 kola 7 poraza +1
December 26, 201311 yr Ja sam iz respekta ostavio Suareza za kapitena, a i izjeo bih se da mu oduzmem traku, a on opet razvali ...