December 23, 201311 yr Ili Điru da se razmaše ali da mu Ozil ne asistira ili Ramzi da ne igra uopšte , sve ostalo mi ne ide baš u prilog ...
December 23, 201311 yr Dace Ziruara dva komada, Ozil zbog povrede vec nakon 45 minuta napusta teren :(
December 23, 201311 yr 80 bodova bez Pera i Ramzija, kakva dominacija od divlje karte™ Znaci ti si taj, jbt, posle prvog dana jedini igrac koji ti nije dao gol je Runi sa 2 asista.Svaka cast, jedino sto mene tu moze da izvadi je jedno 4 komada u kombinaciji Ozil-Djiru :)
December 23, 201311 yr 68 poena je dovoljno za 0 bodova u 3 lige :isuse:Muka mi je od ovih usranih rezultata.
December 23, 201311 yr Znaci ti si taj, jbt, posle prvog dana jedini igrac koji ti nije dao gol je Runi sa 2 asista.Svaka cast, jedino sto mene tu moze da izvadi je jedno 4 komada u kombinaciji Ozil-Djiru :)Per cist Ramzi cist, mozda sevne i jos neki bonus :)
December 23, 201311 yr katastrofa kolo. odbrana max 2 , vezni max 3 , braca adnan i bane na klupi protivnik aktivan, opasan. dobijam mec ^_^
December 23, 201311 yr 80 bodova bez Pera i Ramzija, kakva dominacija od divlje karte™ ta divlja karta je bila posle 12. kola, jel da? 68 poena je dovoljno za 0 bodova u 3 lige :isuse:Muka mi je od ovih usranih rezultata.breking njuz: danas nema lakih protivnika, svi imaju Suareza©.
December 23, 201311 yr No shit, Šerloče.Problem je naravno sto se desilo kolo u kom ni Arsenal ni CFC ne prime gol a moja 3 odbrambena i golman osvoje ukupno 5 poena.U sredini precjenjeni Ramsey i Ozil koje za divno cudo nisu svi imali pa su zato valja i uzeli po 3 boda.
December 23, 201311 yr znaci, imam odbrambenog i veznog celzija, a killah isto to samo arsenala, i ja vodim dva poena. i izgubim zbog tri bonusa mertresackera. ::
December 24, 201311 yr meni je prekinut niz od 9 uzastopnih pobeda, kad sam kreten koji ostavi barklija na klupi a igra mi oviedo.