December 21, 201311 yr Van Persijevcima da se zabrani da uzimaju Sukija.tako oni zovu jedni druge; pravilno je `Van Persijanci'.nego bre Spejde, ti nikoga nisi izveo na teren danas. kad sam video koliko vodim poradovao sam se, sad shvatam da sve zavisi od utakmice u ponedeljak u kojoj imaš 4 igrača... ali ok, makar se hit isplatio, živio David Silva!
December 22, 201311 yr Lep tekst o Fantasy igri, suvise je veliki da bih ga kopirao, pa evo linka:http://www.b92.net/s...2&nav_id=788636 Komentar na ovaj tekst:Mene bitno samo da Fei i Moca izgube. Ja sta uradim, uradio sam(Cik pogodi, 18. decembar 2013 17:52)Priznajte ko je :P
December 22, 201311 yr Mjuki sigurno. Sto je on nestao sa foruma uopste?I ko su ovi ljudi u odbrani Sotona? :ph34r:Inace mi odbrana dominira: 0-0-Jagielka Edited December 22, 201311 yr by Feindouno
December 22, 201311 yr tako oni zovu jedni druge; pravilno je `Van Persijanci'.nego bre Spejde, ti nikoga nisi izveo na teren danas. kad sam video koliko vodim poradovao sam se, sad shvatam da sve zavisi od utakmice u ponedeljak u kojoj imaš 4 igrača... ali ok, makar se hit isplatio, živio David Silva!Lalana krenuo jako, ali sve zavisi od Buljavog i kilavog Francuza. Ubo si Silvu, svaka čast.
December 22, 201311 yr Nisam ni sumljao da ce Barkli da ima ucinak danas, cim sam ga prvi put stavio na klupu i to na drugo mesto, pa nece da udje umesto Soa :isuse:Bice gusto sutra protiv 25. maja, kod njega Bane i Ziru, protiv mog Azara.
December 22, 201311 yr Coleman za najverovatnije pobedu u PPPremieru. I jos jedan tacan na pogadjalici, za +145 ukupno. Stizem te, Fei.
December 22, 201311 yr I treba kad sam debil. Stavio juce Sunderland i WBA ikseve i kao mnogo je da bude 5, daj da stavim keceve tu... i tako sam sebi izbijem jedno 70 bodova