Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ali zasto?I moj neprijatelj u random ligi ima Sukija bez trake, Uejn mu kapiten.A Prslin seronja ima i Coutinha.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ali zasto?I moj neprijatelj u random ligi ima Sukija bez trake, Uejn mu kapiten.A Prslin seronja ima i Coutinha.
Možda je razlog što protekla 24 sata imam 39 temperaturu (eto Tolaa, ovakvog čoveka si našla da pobediš..) :D Jebiga, nisam očekivao da će imati učinak, tvrd meč plus je još preleteo pola sveta u toku nedelje Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Posted
Ali zasto?
i ja sam sukiju skinuo traku, mislio sam everton prima malo golova, ovaj mrtav umoran i tako to. al' dobro, neka samo meće.Stavio sam Điruu traku, a isto i MoćaSrećom Miralješ nije dobio crveni, a realno je trebao
Posted
Ali zasto?
u mom slučaju zbog Aguera. jbg, od danas imam ravno 35 miliona u napadu, mora čovek ponekad da se zajebe... mada protivnik nema Suareza pa se ne sekiram mnogo.
Posted
u mom slučaju zbog Aguera. jbg, od danas imam ravno 35 miliona u napadu, mora čovek ponekad da se zajebe... mada protivnik nema Suareza pa se ne sekiram mnogo.
To je ok.Nego, mislis li izgubiti ikad?
Posted

pa poraz svake nedelje visi u vazduhu. evo sad imam posla sa Runijem©, Jajetom, odbranom Čelskija... dovoljno bi bilo da Kun izda i eto me u problemu.

Posted

Pa bio bi red vise, nije u redu da imamo isti skor a onako sam te polupao :lol:

Posted (edited)

ah, gw5, najniža tačka moje ruki sezone... Uolkot i Van Persi automatski zamenjeni (ušli JWP i Jedinak za cela 3 poena ukupno), Vidarin tim satrt na Etihadu, Benteke se povredio posle 27 minuta... dobro sam i tih 26 poena skupio.

Edited by malkin
Posted
Nego, mislis li izgubiti ikad?
evo Lukaku, predvodnik protivničke navale i sveže odstranjen iz mog tima, najavljuje šta mi sledi.Romelu bre... mnogo je dobar igrač i baš ga gotivim, ali u prethodna tri kola je dvaput šutnuo na gol, nisam mogao to više da tolerišem.
Posted (edited)

naravno, Koltrejn ima i Staridža i Džerarda. prso sam ovo kolo.edit. realno, Minjole je zaslužio počasni klinšit.

Edited by malkin
Posted

Ote Lukakara bonus, valjda ce ostati bar 2 za kapetana™

Posted

pa jebemmu kako može Staridž da dobije 2 bonus poena, isto kao Suarez?!

Posted

Lezilebe jel imas i ti Lukakaru?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
pa jebemmu kako može Staridž da dobije 2 bonus poena, isto kao Suarez?!
Trenutno stoji da bi dobili po 1 poen, posto Mirallas ima vise BPS od njih. Pretpostavljam da ce to jos da se menja do veceras.