Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Silva :cry:buđavo kolo je bilo u najavi i pre njegove povrede. smorih se silno, taman je počeo da igra kako treba.

• Replies 5.1k
  • Views 181.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Boruc ili Minjole?Za sada rizikujem sa Borucom jer imam i Fontea u odbrani pa je pomalo sve ili ništa.

Preglup potez sam napravio za ovo kolo, izgubicu u svim ligama.

pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem :lol:

jebo me migel probuseni kondom michu i ko ga izmisli. prodao sam ga danas pa istrcavam timom od 96.7 :Hail: :Hail: :Hail: na Topolice.majgu ne mogu da utopim za samaka, a liku tim vredi 107 meleona :ohmy: :ohmy:

Igram protiv Praslina i napravio sam više transfera od njega, i to se dešava :lol: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Koga posle Silve ?Jaju, Nasrija..Azara, Oskara..it's a tough decision

Moj protivnik je uspeo da sklepa napad Perica, Suki i Ziru mislim da ce me karati ruzno.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem :lol:
3/4 covjeka u odbrani su mi iz Sotona a primice 3 gola danas :ph34r:

Malo sam tumbao sastav:OUT: RVP, Giroud, MichuIN: Suarez, Aguero, Hazard:fantom:Praslin kreće sa +4 :unsure:

Nije mi jasno zasto milijarde ljudi izbacuju Girouda.

U mom slučaju on je kolateralna šteta jer sam hteo Aguera i Suareza, Lukakara mi je treći napadač ali sa njim ne bih imao dovoljno da kupim ovu dvojicu...

A sto ce ti Hazard?

Dva kola miruje, solidan raspored, po najavama igra danas pa da vidimo... :fantom:

ja došao da kukam kako ne treba praviti transfere u gluvo doba noći i pod dejstvom alkohola, kad vidim Garnirung jutros vajldkardovao u čast susreta sa 1 mnome. ispada da i nisam lošu priliku odabrao da uzmem pa poludim. e sad, kvalitet transfera je druga priča...dakle, idem na wc tim sa -8 i skoro 5 meleona u banci... izgaziće me samo tako :D