goofs Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Dva kola miruje, solidan raspored, po najavama igra danas pa da vidimo... Meni se on nist ne svidja, drzao sam ga prva 3-4 kola, nista nije napravio. Skup je a ne konstantan (kao maltene svi igraci Celzija), otprilike pola bodova koje je zaradio do sada je bilo na onoj jednoj utakmici, ostalo sve metljiavo.
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Samo gledaj kako ce i on i svi ostali iz CFC da polude u ovom kolu jer moj neprijatelj ima trojicu.edit: prokleti Barkli opet ne igra Edited November 9, 2013 by Feindouno
Dziber Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) barkli igra kosarkufulem, kakva je to ekipa jbt. Cestitam protivniku Edited November 9, 2013 by Dziber
zoki Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Meni se on nist ne svidja, drzao sam ga prva 3-4 kola, nista nije napravio. Skup je a ne konstantan (kao maltene svi igraci Celzija), otprilike pola bodova koje je zaradio do sada je bilo na onoj jednoj utakmici, ostalo sve metljiavo.Evo mu asistencije, taman da pokrije moj startni minus
John Coltrane Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Lalana +1Ubacen umesto Hendersona i vec se isplacuje (mada je i Henderson upisao asist)
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) dozvoli, Suki© jebe Naravno.Ne vadi!edit: Soton ocekivano primio gol, kao sto rekoh preglup potez al' tjesi me sto je neprijatelju kapiten Hazard a Sukija nema uopste a i on ima 2 degena iz Sotona u odbrani tako da smo kul. Edited November 9, 2013 by Feindouno
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ginu svi da namjeste gol Stukiju al ne ide. Tacno bih se objesio da mi je jos u timu a od 4 nije dao nijedan.
malkin Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Murinjo će da deli šamare u svlačionici... a ja sam se zajebao sa dovođenjem Oskara. vrane, mozak.
Dziber Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 sedi mi sesenjon 1. na klupi, imam raspad od tima, a nece decko uci ahahahah
malkin Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Boruc ili Minjole?Za sada rizikujem sa Borucom jer imam i Fontea u odbrani pa je pomalo sve ili ništa.ostavi li Boruca? nisam smeo ništa da kažem da ne ureknem, ali fala bogu zabode Minjole najzad cs.
Recommended Posts