malkin Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Silva :cry:buđavo kolo je bilo u najavi i pre njegove povrede. smorih se silno, taman je počeo da igra kako treba.
copkillah Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Boruc ili Minjole?Za sada rizikujem sa Borucom jer imam i Fontea u odbrani pa je pomalo sve ili ništa.
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Preglup potez sam napravio za ovo kolo, izgubicu u svim ligama.
malkin Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem
Dziber Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 jebo me migel probuseni kondom michu i ko ga izmisli. prodao sam ga danas pa istrcavam timom od 96.7 :Hail: na Topolice.majgu ne mogu da utopim za samaka, a liku tim vredi 107 meleona :ohmy:
zoki Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Igram protiv Praslina i napravio sam više transfera od njega, i to se dešava Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
SNARC Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Koga posle Silve ?Jaju, Nasrija..Azara, Oskara..it's a tough decision
Moća Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Moj protivnik je uspeo da sklepa napad Perica, Suki i Ziru mislim da ce me karati ruzno.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem 3/4 covjeka u odbrani su mi iz Sotona a primice 3 gola danas
zoki Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Malo sam tumbao sastav:OUT: RVP, Giroud, MichuIN: Suarez, Aguero, Hazard:fantom:Praslin kreće sa +4
Feindouno Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nije mi jasno zasto milijarde ljudi izbacuju Girouda.
zoki Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 U mom slučaju on je kolateralna šteta jer sam hteo Aguera i Suareza, Lukakara mi je treći napadač ali sa njim ne bih imao dovoljno da kupim ovu dvojicu...
zoki Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Dva kola miruje, solidan raspored, po najavama igra danas pa da vidimo...
malkin Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ja došao da kukam kako ne treba praviti transfere u gluvo doba noći i pod dejstvom alkohola, kad vidim Garnirung jutros vajldkardovao u čast susreta sa 1 mnome. ispada da i nisam lošu priliku odabrao da uzmem pa poludim. e sad, kvalitet transfera je druga priča...dakle, idem na wc tim sa -8 i skoro 5 meleona u banci... izgaziće me samo tako :D
Recommended Posts