November 8, 201311 yr Silva :cry:buđavo kolo je bilo u najavi i pre njegove povrede. smorih se silno, taman je počeo da igra kako treba.
November 8, 201311 yr Boruc ili Minjole?Za sada rizikujem sa Borucom jer imam i Fontea u odbrani pa je pomalo sve ili ništa.
November 9, 201311 yr pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem
November 9, 201311 yr jebo me migel probuseni kondom michu i ko ga izmisli. prodao sam ga danas pa istrcavam timom od 96.7 :Hail: na Topolice.majgu ne mogu da utopim za samaka, a liku tim vredi 107 meleona :ohmy:
November 9, 201311 yr Igram protiv Praslina i napravio sam više transfera od njega, i to se dešava Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
November 9, 201311 yr Moj protivnik je uspeo da sklepa napad Perica, Suki i Ziru mislim da ce me karati ruzno.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
November 9, 201311 yr pa šta si to mogao da uradiš kad nisi pravio transfere? preteruješ sa malerisanjem 3/4 covjeka u odbrani su mi iz Sotona a primice 3 gola danas
November 9, 201311 yr Malo sam tumbao sastav:OUT: RVP, Giroud, MichuIN: Suarez, Aguero, Hazard:fantom:Praslin kreće sa +4
November 9, 201311 yr U mom slučaju on je kolateralna šteta jer sam hteo Aguera i Suareza, Lukakara mi je treći napadač ali sa njim ne bih imao dovoljno da kupim ovu dvojicu...
November 9, 201311 yr ja došao da kukam kako ne treba praviti transfere u gluvo doba noći i pod dejstvom alkohola, kad vidim Garnirung jutros vajldkardovao u čast susreta sa 1 mnome. ispada da i nisam lošu priliku odabrao da uzmem pa poludim. e sad, kvalitet transfera je druga priča...dakle, idem na wc tim sa -8 i skoro 5 meleona u banci... izgaziće me samo tako :D