Tolaa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Cestitke clever bastardu, bas je bastard, 57-56. Moracu da praslinujem u jednom od sledecih kola.
John Coltrane Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Druga pobeda u H2H, Eon "stradao", bice bolje dizem formu kao UTD :D. Naravo Rosenior sa 7 bodova klupa, ali su "stapici" i Bane i Kolo Ture i Lukaku :(
pantelia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Pobeda u cripple fightu, u duelu 2 od 3 najgora rezultata u ligi. Morala je da padne divlja karta.
Feindouno Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Divlja karta je urodila 1 plodom, prekinuta je serija poraza i dobiven (jos jedan) direktan konkurent za najvisi plasman.Zanimljivo je u ligi, samo malkin (kog sam odvalio) i ja imamo po 2 poraza, samo Uigan (kog sam odvalio) i Surdilovic imaju po 3 poraza. Ekipica na vrhu.Ciji je tim Chivot pisu rumuni? Jos 1 augodan protivnik koji ce pokusati da iznenadi sa 2 transfera. Sve zavisi od tria Ivanovic-Hazard-Oscar od kojih nemam nijednog. Ako oni odigraju dobro nema mi spasa.
malkin Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Chivot je Bustin.meni je ovo kolo prošlo iznenađujuće dobro. 151 poen u poslednja dva kola--ja zadovoljan.vezni red mi je usran i sad je pitanje dal da vršim remont u kolu u kom igram protiv renomiranog protivnika Garnirunga kad ionako nemam baš velike šanse za pobedu ili da to odložim...usput, kakva su pravila po pitanju promocije u najviši rang?
Feindouno Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ko najvise kuka ide u Premier. Za sad dobro stojis
nbg4ever Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ¿Qué diablos es eso? @Richard_Buxton: "Luis Suarez is expected to miss #LFC's game with #FFC on Saturday due to a FIFA ruling about international discharge #WC2014"Chris Dickinson @SuperSubLFC 5mThis link explains why Luis Suarez can't play for us v Fulham as per FIFA rules: http://www.fifa.com/...annex_ii_74.pdf#LFC
malkin Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 iseče me načisto. ovi kažu da će ipak da igra: Luis Suarez set to feature for Liverpool FC despite FIFA rulingFIFA rules stipulate that players must be released by their clubs for international qualifiers at least four days in advance, but next Wednesday's game against Jordan requires an additional day due to the match being staged in a different continent to the player's club.It means that Suarez would have been forced miss the Reds' upcoming match in order to comply with the rules of world football's governing body and meet up with the squad ahead of the trip to Amman.The Uruguayan Football Association (AUF) have requested that all players named in their 24-man squad report for training in Istanbul on Saturday, despite 16 of those selected scheduled to be plying their trade in five of Europe's top leagues that weekend.But Suarez is still expected to feature against the west Londoners, with Liverpool understood to be confident of him flying to Turkey in time for the Uruguayan's training camp in Istanbul that evening.Sebastian Bauza, president of the AUF, has since confirmed that the 26-year-old will feature for Brendan Rodgers' side this weekend and immediately meet up with his national side immediately after.
Feindouno Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Mjuki zlikovac, mene je vec jednom zeznuo na slicnu foru.Nego, malkine, kako se osjecas 4 dana pred preuzimanje liderske pozicije u 1 Brodu?
nbg4ever Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Da, samo sto sam prosli put lagao, a ovo je zaistinski.A bila bi fora - od tri spica koja imam, ja prodam Zirua za Aguera, da bi se potom Lukaku povredio, a Suarez otputovao u Honduras
malkin Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 @feima kakva liderska pozicija, pola tima mi je u raznim nijansama crvene i žute. samo je pitanje da li će Garnirung da dobije 1, 2, ili 3 hita fore.@nbgdobro je Lukakara, trenirao i sve. Martinez had brighter news regarding another of his strikers, however, with the Spaniard hopefulRomelu Lukaku will be fit to face Crystal Palace on Saturday after sustaining a knock against Tottenham. "We're very pleased with Romelu's recovery," he said. "We were a little worried on Monday but he reacted well to training and is fully fit to train, which is really good news.
Tolaa Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Pola tima mi je crveno. Krecem sa -4, izgubicu od poslednjeg na tabeli.
Behemoth Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Imacu zanimljiv mec sa Hull-om ovog vikenda. Prema timovima iz prethodnog kola, imamo samo 2 zajednicka igraca.
Recommended Posts