Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cestitke clever bastardu, bas je bastard, 57-56. :isuse: Moracu da praslinujem™ u jednom od sledecih kola.

Posted

Druga pobeda u H2H, Eon "stradao", bice bolje dizem formu kao UTD :D. Naravo Rosenior sa 7 bodova klupa, ali su "stapici" i Bane i Kolo Ture i Lukaku :(

Posted

Pobeda u cripple fightu, u duelu 2 od 3 najgora rezultata u ligi. Morala je da padne divlja karta.

Posted

Divlja karta je urodila 1 plodom, prekinuta je serija poraza i dobiven (jos jedan) direktan konkurent za najvisi plasman™.Zanimljivo je u ligi, samo malkin (kog sam odvalio) i ja imamo po 2 poraza, samo Uigan (kog sam odvalio) i Surdilovic imaju po 3 poraza. Ekipica™ na vrhu.Ciji je tim Chivot pisu rumuni? Jos 1 augodan™ protivnik koji ce pokusati da iznenadi sa 2 transfera. Sve zavisi od tria Ivanovic-Hazard-Oscar od kojih nemam nijednog. Ako oni odigraju dobro nema mi spasa.

Posted

Chivot je Bustin.meni je ovo kolo prošlo iznenađujuće dobro. 151 poen u poslednja dva kola--ja zadovoljan.vezni red mi je usran i sad je pitanje dal da vršim remont u kolu u kom igram protiv renomiranog protivnika Garnirunga kad ionako nemam baš velike šanse za pobedu ili da to odložim...usput, kakva su pravila po pitanju promocije u najviši rang?

Posted

Ko najvise kuka ide u Premier. Za sad dobro stojis :fantom:

Posted

¿Qué diablos es eso? :cry:

@Richard_Buxton: "Luis Suarez is expected to miss #LFC's game with #FFC on Saturday due to a FIFA ruling about international discharge #WC2014"Chris Dickinson ‏@SuperSubLFC 5mThis link explains why Luis Suarez can't play for us v Fulham as per FIFA rules: http://www.fifa.com/...annex_ii_74.pdf#LFC

Posted

Mjuki zlikovac, mene je vec jednom zeznuo na slicnu foru.Nego, malkine, kako se osjecas 4 dana pred preuzimanje liderske pozicije u 1 Brodu™?

Posted

Da, samo sto sam prosli put lagao, a ovo je zaistinski.A bila bi fora - od tri spica koja imam, ja prodam Zirua za Aguera, da bi se potom Lukaku povredio, a Suarez otputovao u Honduras

Posted

@feima kakva liderska pozicija, pola tima mi je u raznim nijansama crvene i žute. samo je pitanje da li će Garnirung da dobije 1, 2, ili 3 hita fore.@nbgdobro je Lukakara, trenirao i sve.

Martinez had brighter news regarding another of his strikers, however, with the Spaniard hopefulRomelu Lukaku will be fit to face Crystal Palace on Saturday after sustaining a knock against Tottenham. "We're very pleased with Romelu's recovery," he said. "We were a little worried on Monday but he reacted well to training and is fully fit to train, which is really good news.
Posted

Pola tima mi je crveno. :isuse: Krecem sa -4, izgubicu od poslednjeg na tabeli.

Posted

Imacu zanimljiv mec sa Hull-om ovog vikenda. Prema timovima iz prethodnog kola, imamo samo 2 zajednicka igraca.