nbg4ever Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Crni Fei, pa to je glavni trac u gradu. Martinez je rekao da ce mu malo saseci minutazu, a i Osman je fino odigrao. Epilog je bio jasan. Barkli > Silva, pun pogodak. Cak sam i zaradio 0.3. Zato su me spicevi prodali carski - 2+2+1 :isuse:Sent from my Nexus 4
nick1986 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 pobeda 53-52 nad FC Corky Buchek... jos ako Daswon ucari neki bonus bod bice lepo. Ipak mi se pogresan izbor kapitena nije obio o glavu, mada na kraju je pobedu doneo Lukakuov zuti karton.
nbg4ever Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Bice 51 bod na kraju. Slabo, al sta da se radi. Sa ovakvom navalom, nije ni moglo bolje. Sredina prvi put dominantna (10+8+6+5)Sent from my Nexus 4
clever bastard Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Pobjedjujem ako Michu osvojio 2 i vise poena, garant ce dobiti crveni ili se povrijediti u prvom poluvremenu
Moća Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Gubim 60-59 oce neko da mi napise da li dobijaju neki ponus Doson i Distan? Imam jos Dzondza a protivnik nikog.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Dziber Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ma daje micu gol.. Nula nije nula. QPA od 90 i nesto milki dobija duel titana
Behemoth Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Gubim 60-59 oce neko da mi napise da li dobijaju neki ponus Doson i Distan? Imam jos Dzondza a protivnik nikog.Sent from my GT-I9000 using TapatalkIzgleda da ce dobiti po 2 poena obojica, imaju isti BP, po 9. Vise od njih imaju Jagielka, Vertonghen i Chiriches po 10, koji ce valjda dobiti po 3 poena bonusa.Ako se ja razumem u ove bonus poene :)
nbg4ever Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ?Nece dobiti nista, ako ova trojica pokupe po 3.Caulker gol. Jel ga jos imas, Fei?
ubibobi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja gubim opet 1 razlike ako Doson dobije bonus 2...Sto znaci da bi njih trojica dobilo po 3, Doson i Distan po 2 i jos njih gomila po 1 bonus poen, sto opet znaci da sam ja gledao neku sasvim drugu utakmicu sa puno sansi i fenomenalnih poteza u odbrani a ne tesko smaranje u kom bi i moja baba zasluzila clean sheet.
Feindouno Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Steve Caulker je jebeni bog fantazija a ja sam 1 magarcina. Oprosti mi Steve :(Prodao ga da bih se nesto iskombinovao za Suareza, tipa falilo 0.1 ili tako nesto pa sam uzeo ovog iz Sotona.
Moća Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dzondzo donosi pobedu u 90-om minutu Sad bonusi i nisu toliko bitni.
Feindouno Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Crni Fei, pa to je glavni trac u gradu. Martinez je rekao da ce mu malo saseci minutazu, a i Osman je fino odigrao. Epilog je bio jasan. Barkli > Silva, pun pogodak. Cak sam i zaradio 0.3.Zato su me spicevi prodali carski - 2+2+1 :isuse:Sent from my Nexus 4Nisam znao. Sranje je to 1 veliko, nemam koga da uglavim umjesto njega a nemam ni para, svega 0.1 u banci. Ostaje do daljnjeg, igrace brat Brejdi.
nbg4ever Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Mada, slab je bio Osman (citaj: Everton), mozda se vrati protiv Palasa.Nekupovinom Micua sam izbegao minu, samo tako. Zali boze onakvog igracaSent from my Nexus 4 Edited November 3, 2013 by nbg4ever
Recommended Posts