November 2, 201311 yr sokolovicu, jel ti imas deal s sajtom premier lige pa ti stoji cleah sheet za dvojicu sotona i nepostojeca asistencija za silvu?
November 2, 201311 yr ma neka je i -3, Aguero će sam da donese 36. plus imam još osam igrača koji tek treba da izađu na teren spram rivalova 4. i vodim. opet kažem, ponavljam, ako ovo izgubim samo da se samoubijem.
November 2, 201311 yr nista nisam pratio danas, sto Lovren i Boruc imaju upisana 4 poena na klinsit ?
November 2, 201311 yr nista nisam pratio danas, sto Lovren i Boruc imaju upisana 4 poena na klinsit ?Ovo se i ja pitam celo popodne. Svi iz Sotona imaju CS, valjda ce da azuriraju to.
November 2, 201311 yr Cesterova povreda me boli sve vise i vise. Jbte, treci klin koji sam propustio :(
November 2, 201311 yr +1 krajnje je vreme da se vrati. ima li neki datum u najavi? mada, kad sam ga izdrzao ovoliko u timu...
November 2, 201311 yr Ne zna se jos nista zvanicno. Negde pise 9 novembar, negde 23.Eh, sto nisam mali Mujo, pa da idem kud i svi Turci, tj Ziru > Aguero :(Imao bih i para. Ovo u Londonu mi se uopste ne dopadaSent from my Nexus 4
November 2, 201311 yr Kako se ne racuna gol, wtf?Meni to odgovara al glupo je.Daj, reci da se zajebavas :lol:Sent from my Nexus 4
November 2, 201311 yr Ko, ja?Nikad!Aj kad si tu vidi sta rade Prslinovi.Nekako sam uspio da vidim da je Spejd los