Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Igram protiv 1 Persijevca :ph34r:Meni Stuki kapiten, prvo sam stavio Zirua al' nesto kontam da ne moze CP stalno da se raspada, nekad ce odigrati i na malo golova, mozda bas danas?Michu :smoris: Ozil dobrodosao.

Opa!? Ja kontemplirao da dovecem Micu, ali ucinih vec izreceno. Neprijatelj ga ima, tako da ce biti "pukovnik, ili pokojnik"A i nekako mi se vise svidzaju Silva i Oskar/Azar za devetomilionskog midfildera, od sledeceg kola

@WilliamJoyceRadioXI: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Cazorla, Gnabry, Giroud.

Edited by nbg4ever

edit: jedi govna mjuki#Arsenal team to play Crystal Palace: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud

Edited by Feindouno

Haw Haw :P

Al su smorili za sada >_>Booo, Arsenal. Boo.https://www.youtube.com/watch?v=jimPXzGaY6w&feature=youtube_gdata_playerSent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever

Điru kesa. al umem da odaberem kapitena.... veština je to.

Ramiz & Ziru ^_^Sent from my Nexus 4

Koliko samo cmizdris malkine pomislio bi covjek da se sa Prslinom™ boris za opstanak.Ramsey + Giroud rutinski

:lolol:ko što rekoh jednom, učim od najboljih.

ramzija ima 53% a đirua 40 % igrača :lolol:

bokte, Koscielnom se smeši 9 poena. bemtisve, trebalo ga je istrpeti... pustiću suzu...

Ma, kakvi. Ko jebe Arsenal, imaju klinova ko Noric.Sokolovic kapitenovao Ozila ^_^Sent from my Nexus 4

neprijatelj ima Mertezakera jebenog koji ce uzeti 9 :isuse:

Januzajara™ na klupi. Stvarno nerazumem™ zasto su ga milijarde ljudi kupovale.

Heh, meni je cak u prvih 11. Idiot ga je odmarao u LS, i sad ga nema.Oh, well... Nek ostane na klupi, uci ce Barkli. I onako sam ga uzeo jer je jeftin, i da zaradim malo kad ga budem prodavao.Sent from my Nexus 4