Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Naravno da sam izabrala pogresnog kapitena. Sad me ni Reid i Yaya ne mogu izvuci. Cestitke Aleksandru.Edit: A, da, sutnula sam Aguera da bih kupila Lukakua i Michua. :isuse:
Hvala dobar meč, doduše bićeš mi jedina pobeda u tri lige.
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
chivot pisu rumuni 98 poena :Hail:a ja ovamo srećan sa tačno pola od toga :happy:
Ludak :oUsao je u prvih 3k.
Posted
chivot pisu rumuni 98 poena :Hail:a ja ovamo srećan sa tačno pola od toga :happy:
unistio me :( jbt, kako ubode Hazarda, gledam njegov tim, on bi mi bio ravno 5ti po redu pik za kapetana, svaka cast :Hail:
Posted

Sigurno ne ti, posto ne pricamo o ukupnom ucinku u 3 kola :isuse:Covjek igra u nasoj najjacoj ligi, zajedno sa prvoplasiranim u klasiku npr

Posted

U vasoj? Molim te ne moj sebe na silu da guras gde ti nije mesto.

Posted

1 PPP Classic5 League 1053181 Наша лига™1 PPP Championship38 Serbia15,250 Gameweek 115,250 Overallvs20 PPP Classic3 PPPremier League8 Barclays CG1,096 Serbia368,631 Gameweek 1369,001 Overall :fantom:

Posted

Da, to je liga u kojoj je ocekivano da ti protivnik u ovom kolu npr ima Hazarda© i u kojoj su me unistavali kojekakvi Frejzeri Kembeli. Naravno prvi sam po bodovima al ko to gleda.Al super su mi random lige bas zbog toga.

Posted

Cek jel ti bese u PPPremieru ili Championshippp-u?

Posted

Bolje prvi u Championshipu nego nebitan lik u Premieru :fantom:Javi se kad udjes u prvih 300 000 za pocetak.

Posted

Bolje prvi u Premiershippp-u nego prvi u Championshippp-u :fantom:

Posted (edited)

Opasan je ovaj PPP CampoinsipPrvi sam u B92 Ligi, drugi u vaskolikoj Kini sto mi je bilo dovoljno za jebeno 7 mesto u PPP campionsipu :Dfantazi.jpg

Edited by Bustin
Posted

Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Townsend, Holtby, Sigurdsson; Soldadopa gde je Eriksen, sunce li vam jebem?! najebo sam sad kag Gilfi zavali dva komada :isuse:moraće Mile Jebenidinak sa klupe da me vadi kako je krenulo....