nbg4ever Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Meni je bio prvi na listi za kupovinu, mesto Ben Afre.Gledam sad mojih 15 transfera u poslednja dva kola - sve glupan za tupana. Osim Miraljas > Remzi.Drago mi je da me ne jebe vise Mertesaker i taj usamljeni gol koji Arsenal redovno prima, ali mi sad na jetru ide Teri
Feindouno Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Izgubih od Tutanja leb te jebo, covjek ima Ozila, Remzija i Zirua :Hail:Cak je i Praslin na jednocifrenom zaostatku sto dovoljno govori o tome koliko sam los u ovom kolu.Rat, Riether, Yaya i bonusi + 49 poena.85 pogadjalica Edited October 19, 2013 by Feindouno
malkin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) auh, ako Đžeko™ ne uđe u igru, biće čupavo. rival (opet ne znam protiv koga igram... čiji su bre Konobari?) ima Miraljasa na klupi i Gifija kapetana spram mojih Eriksona i Dosona... vodim 20 razlike ali Miraljas to prepolovljuje... Islandžanin ne sme dati gol. Edited October 19, 2013 by malkin
Feindouno Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Malkine tebra, spisak je na prvoj strani.Samo 2 bonusa za Remzija, ostali nista. Tutanj me bije 5 razlike + Bent. Morace Yaya da me vadi iz govana.
zoki Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povrede Ostao je izbor između Žirua i Miće, pogađate koga sam uzeo :DSad je nerešeno sa Behemotom, njemu ostao Jaja i Paulinjo, meni moćni Kasami.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
malkin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Malkine tebra, spisak je na prvoj strani.ama nema Konobara na spisku.Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povredečekaj, koji je tu tačno rezon? ja bih uvek pre dao traku nekome koga protivnik nema u timu.
Feindouno Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Segundovljevi su valjda Konobari.Rezon je da ponistavas njegove duple bodove i ne rizikujes.
zoki Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 To je neko moje čudno rezonovanje, ignoriši ga, vidiš da mi ne ide Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Tolaa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Naravno da sam izabrala pogresnog kapitena. Sad me ni Reid i Yaya ne mogu izvuci. Cestitke Aleksandru.Edit: A, da, sutnula sam Aguera da bih kupila Lukakua i Michua. Edited October 19, 2013 by Naa
malkin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) chivot pisu rumuni 98 poena :Hail:a ja ovamo srećan sa tačno pola od toga Edited October 19, 2013 by malkin
Behemoth Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Prvobitan plan je bio da dam traku Ozilu jer ga ima i protivnik ali naravno nisam imao kohones zbog one šatro povrede Ostao je izbor između Žirua i Miće, pogađate koga sam uzeo :DSad je nerešeno sa Behemotom, njemu ostao Jaja i Paulinjo, meni moćni Kasami..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 22 za mene zahvaljujuci tvom ekstra transferu.Ostaje jos Paulinjo protiv Kasamija.
Recommended Posts