malkin Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Ako sam lepo sracunao u duelu na izrazito mali broj poena, izgubicu za celih jedan poen. Soldado © . Bar ih je WH razguzio. Malkine cestitke, tako mi i treba kad sam se onako zlurado smejao na pocetku juče sam se ozbiljno opekao na bonus poene pa ne bih ništa da prejudiciram dok ih ne potvrde za danas, ali da, total fpl kaže da sam 1 poen ispred. hvala na čestitkama, ali štosekaže, ne bi bilo nezasluženo (daleko od toga) ni da si ti pobedio.inače, imam najgoru odbranu u svemiru (2, 1, 1, 2). po lošosti mogu da se mere samo sa mojim veznim redom (2, 1, 3, 2). Suarez i Lukaku me izvadiše, njima hvala. Edited October 6, 2013 by malkin
Tolaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Reid West Ham pobeda :Hail:Edit: Zapravo, pobede u svim ligama u kojima igram, i sa ovim i sa draft timom. Edited October 6, 2013 by Naa
Behemoth Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Ja na jedvite jade sa fenjerasem Sanderlendom. Na kraju bice 35-34 za mene, mada mi je protivnik olaksao jer je krenuo sa -8, pa ce zapravo biti 35-26.Iskreno strepeo sam do prvog gola WH-a, i bilo bi bas do jaja da sam izgubio a protivnik da mi je dao 8 bodova prednosti :isuse:Cardiff city polako ide u zonu evro kupova :)edit: typo Edited October 6, 2013 by Behemoth
Timmi Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 ne znam sta mi je gore kad imam ovako bijedno kolo i pobijedim ili, kao prosle sedmice, kad imam dobro kolo i izgubim.samo sad da ovi milioni ne krenu da prodaju ramseya.
Daddy Cool Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Staridz kapiten (bar sam to pogodio) 18, 5x2 i 5x1!
Lezilebovich Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Prvi dan odličan, drugi dan 1-2-1-2, ali ipak pobeda na kraju :)
Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 16601. ukupno, 43 u Srbiji, lazna elito pokrij se usima
pantelia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Relativno bezbedno deseto mesto sa 4-0-3 pred reprezentativnu pauzu.Sledece kolo protiv fenjerdzija Sanderlenda koji dugo nema pobedu, plus je isao sa -8 u zadnjem kolu, ocigledno, spremajuci se da mene otkine (sto ce i da uradi, napravio odlicnu timcinu).
John Coltrane Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 23 poena, ne mogu da verujem koliko se raspadam, cak ni Ozil ne moze nista :( . Eh da mi je tim iz drafta.
Tolaa Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nocas sam greskom otisla na -8. Srecom, to je bio samo san.
clever bastard Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Moji igraci su osvojili 10, 1, 1, 2, 4©, 2, 2, 1, 2, 2, 6. I pobjedio sam Hvala ti Prasline!
Tolaa Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ali on je vec i za sledece kolo u minusu! Sa mnom igra za 2 kola, valjda ce nastaviti s ovom lepom tradicijom.
kralj Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 I ja vala svako u minus. Prošlo dobio i pored -12, ovo sam pred nedeljne mečeve imao pristojne šanse i pored -8. Za sledeće sam već -4, ali ne verujem da ću podebljavati (plus u banci imam 5.6).Uprkos poslednjem mestu, super je.
Прслин Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Натерао ме Вест Хем синоћ да опет проговорим на форуму, па да у оквиру тог ексцеса појасним и шта радим у Фантазију: лудим, ето шта. Убедљиво најгора сезона откад играм Фантази, не зато што ме "неће", већ зато што н'умем да изаберем играче. Спреман сам на још пет-шест кола пораза, а да после тога крене некад пораз, некад победа ритам. Капирам да ће и то бити довољно да се преживи. Ваљда.Што се лиге са Феијем тиче, разваљује ме и честитам му јавно на томе, а честитам и свима који су ме до сада добили. Већини сам слао ПМ-ове, али ево сада и пред свима да се спортски наклоним успешним супарницима. Иначе, две победе које имам су из кола када нисам ишао у минус.
Recommended Posts