Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 konacno pravi izbor na golu.Ne vidim s mobilnog, dobija li Borucara bonus?Bez bonusa 50, to je valjda ok. Jos Arsenalovci.Na pogadjalici 20 valjda iz ove2, nije mi trebao ovaj 3. gol.
Tolaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Dobice Boruc valjda 2 bonusa.S tim bonusom, Ducca ima +3. Izgubila sam, nema sanse da Mert i Reid nadoknade to protiv Gibbsa i Dawsona.
Tolaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Na pogadjalici 20 valjda iz ove2, nije mi trebao ovaj 3. gol.Ako ti kazem da si stavio 0-2 i dzokera, cime me castis?
malkin Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Soldado na klupi protivnički kapiten, nek mu klupa bude udobna i topla celo popodne.čupavo bre, vodim tri razlike i imam Dosona, Remzija, Koscielnog, Eriksena i Žirua protivu Soldada©, Nolana i Dženkinsona. Soldadara i ako uđe sa klupe može da mi se usere u prednost bez problema.
Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Bas te briga, na pogadjalici si izdominirala.
malkin Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 moram konačno da napravim ljucki izbor nekoga iz Sotona. prvo sam imao Klajna kad nije startovao, a onda sam doveo JWP-a kad je prestao da startuje. Boruc sad stvarno izgleda kao bolji izbor od Minjolea koga nisam vadio sa gola od početka.
zoki Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Soldado na klupi Poslednja u nizu frustracija koju doživljavam od početka ove jebene sezone.. Na korak sam da demonstrativno napustim takmičenje.. >_> Jebem ti fantazi i ko ga izmisli.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Tolaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Bas te briga, na pogadjalici si izdominirala.Eto ti sad, ja mu prenesem lepe vesti, a on umesto da se zahvali... Na pogadjalici su ciljevi ispunjeni prosle sezone. Kad uzmes titulu, javi se, tad cemo biti ravnopravni.
Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Post je bio et Tolaa naravno, upalo 6 ljudi izmedju.Nije li dosta sto sam te castio u fantasy EL?0-2 a ne 1-2? Svasta.To bi bilo 140 ukupno, skroz ok.
Tolaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Post je bio et Tolaa naravno, upalo 6 ljudi izmedju.Nije li dosta sto sam te castio u fantasy EL?Da ne bude zabune kome se obracas, posto nas je bas mnogo koje smo izdominiralE. 1-1 je u titulama btnjNe pamtim tu tvoju titulu, bice da sam te castila. :fantom:EL je verovatno jedino fantazi takmicenje u kom ces se sresti s elitom ove sezone (posto u CL neces proci ni grupu), uozbilji se.
Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Refreshuj pamcenje :fantom:Ne cudi da si potisnula posto je palo 1 surovo gazenje
nbg4ever Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Remzi napolje u 58. minutu :lol:Al smo ga izdzinksovali, jebali smo mu kevuSent from my Nexus 4
San Epifanio Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ako sam lepo sracunao u duelu na izrazito mali broj poena, izgubicu za celih jedan poen. Soldado © . Bar ih je WH razguzio. Malkine cestitke, tako mi i treba kad sam se onako zlurado smejao na pocetku
nbg4ever Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Al sam izvrsio izmene, svaka mi cast :DSa izuzetkom bizarne predstave u Londonu i asistencije Nolana, niko od prodatih nije uradio nista bitno. Problem je sto se ni dovedeni igraci nisu proslavili. Obracunacu posle, ali mislim da sam cak i ispeglao -16, kad se u obzir uzme da sam kapitenovao Suareza, a ne Soldada Edited October 6, 2013 by nbg4ever
Recommended Posts