October 6, 201311 yr konacno pravi izbor na golu.Ne vidim s mobilnog, dobija li Borucara bonus?Bez bonusa 50, to je valjda ok. Jos Arsenalovci.Na pogadjalici 20 valjda iz ove2, nije mi trebao ovaj 3. gol.
October 6, 201311 yr Dobice Boruc valjda 2 bonusa.S tim bonusom, Ducca ima +3. Izgubila sam, nema sanse da Mert i Reid nadoknade to protiv Gibbsa i Dawsona.
October 6, 201311 yr Na pogadjalici 20 valjda iz ove2, nije mi trebao ovaj 3. gol.Ako ti kazem da si stavio 0-2 i dzokera, cime me castis?
October 6, 201311 yr Soldado na klupi protivnički kapiten, nek mu klupa bude udobna i topla celo popodne.čupavo bre, vodim tri razlike i imam Dosona, Remzija, Koscielnog, Eriksena i Žirua protivu Soldada©, Nolana i Dženkinsona. Soldadara i ako uđe sa klupe može da mi se usere u prednost bez problema.
October 6, 201311 yr moram konačno da napravim ljucki izbor nekoga iz Sotona. prvo sam imao Klajna kad nije startovao, a onda sam doveo JWP-a kad je prestao da startuje. Boruc sad stvarno izgleda kao bolji izbor od Minjolea koga nisam vadio sa gola od početka.
October 6, 201311 yr Soldado na klupi Poslednja u nizu frustracija koju doživljavam od početka ove jebene sezone.. Na korak sam da demonstrativno napustim takmičenje.. >_> Jebem ti fantazi i ko ga izmisli.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 6, 201311 yr Bas te briga, na pogadjalici si izdominirala.Eto ti sad, ja mu prenesem lepe vesti, a on umesto da se zahvali... Na pogadjalici su ciljevi ispunjeni prosle sezone. Kad uzmes titulu, javi se, tad cemo biti ravnopravni.
October 6, 201311 yr Post je bio et Tolaa naravno, upalo 6 ljudi izmedju.Nije li dosta sto sam te castio u fantasy EL?0-2 a ne 1-2? Svasta.To bi bilo 140 ukupno, skroz ok.
October 6, 201311 yr Post je bio et Tolaa naravno, upalo 6 ljudi izmedju.Nije li dosta sto sam te castio u fantasy EL?Da ne bude zabune kome se obracas, posto nas je bas mnogo koje smo izdominiralE. 1-1 je u titulama btnjNe pamtim tu tvoju titulu, bice da sam te castila. :fantom:EL je verovatno jedino fantazi takmicenje u kom ces se sresti s elitom ove sezone (posto u CL neces proci ni grupu), uozbilji se.
October 6, 201311 yr Refreshuj pamcenje :fantom:Ne cudi da si potisnula posto je palo 1 surovo gazenje
October 6, 201311 yr Remzi napolje u 58. minutu :lol:Al smo ga izdzinksovali, jebali smo mu kevuSent from my Nexus 4
October 6, 201311 yr Ako sam lepo sracunao u duelu na izrazito mali broj poena, izgubicu za celih jedan poen. Soldado © . Bar ih je WH razguzio. Malkine cestitke, tako mi i treba kad sam se onako zlurado smejao na pocetku
October 6, 201311 yr Al sam izvrsio izmene, svaka mi cast :DSa izuzetkom bizarne predstave u Londonu i asistencije Nolana, niko od prodatih nije uradio nista bitno. Problem je sto se ni dovedeni igraci nisu proslavili. Obracunacu posle, ali mislim da sam cak i ispeglao -16, kad se u obzir uzme da sam kapitenovao Suareza, a ne Soldada Edited October 6, 201311 yr by nbg4ever