Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Zadovoljan sam bonusima, Riether uzeo bodova za dvojicu +13 i igrac manje, nije lose. U random ligi vodim protiv laznog prvoplasiranog a protiv Praslina cu valjda odbraniti nekako 20-ak razlike.
malkin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) bonus sistem je golo govno. na koju foru Jagielka u porazu od 3-1 može da dobije bonus a 1 Lukaku ne? da i ne pominjem Suareza. bruka.al ajde, nisam nezadovoljan, imam 6 poena više uprkos startu na -4 a jedan igrač manje mi je igrao, ako se ne varam. plus se hit pokazao opravdanim: Suarez i Remzi>>>RVP & JWP. sa druge strane, San Epifanio ima Soldada© koji bi sutra mogao bitno da promeni stanje... Edited October 5, 2013 by malkin
LeBron Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 ne kapiram bas najbolje...na pogadjalici sa dzokerom na liverpul tacna razlika, a samo +30, zar to nije +45?
LeBron Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Jbt, oni stalno nesto muljaju sa tim x2 i x3. Ubedjen sam da je i Liverpul tad kad sam pisao prognoze bio na x3. Kao sto recimo sad za Čelsi-Kardif za sledece kolo stoji x3...
Feindouno Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mozda imaju neka nova pravila?Kod mene nije bilo nikakvih anomalija, u prvom kolu svjesno igrao x2, sve ostalo pisalo x3 koliko sam i dobio.
Timmi Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) ja to ne igram vec par sezona, ali ako prognoziras prva 4 tima onda je x2. liverpool jeste medju 4, mozda nije bio u tom trenutkku kad je lebron popunjavao. Edited October 6, 2013 by Timmi
Lezilebovich Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mole se fudbaleri Svonsija da daju gol.+1.Izmedju Ceha i Boruca sam se odlucio za Ceha jer svakako imam Shawa iz SOU koji ce mi doneti eventualni klinšit. No, međutim... Shaw ne igra, Čelzi primio gol, Boruc dominira, a ima ga i protivnik ... sjajan izbor
nbg4ever Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Boruc je potpuni car. Osam poena, bice i bonus, peti klin u sedam kola :Hail:Soldado na klupi Edited October 6, 2013 by nbg4ever
Recommended Posts