San Epifanio Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Zavrsi se i ovogodisnji Tur, meni do sada najdrazi :) . Frum je apsolutno zasluzeno pobedio, mada moram priznati koliko mi je prethodne godine bio simpatican, toliko mi je ove godine antipatican. Po meni najveci heroji su Kvintana, Port, Rui Kosta, Riblon, Valverde, Purito Rodrigez, a najveca razocarenja Evans, Vokler, Rolan. Kontador se trudio, pokusavao da napadne, ali Frum je stvarno bio neunistiv do pretposlednje etape. Sve u svemu nijednog trenutka nije mi zao sto provedoh silne sate ispred tv-a :) .P.S. Nadam se da ce se nesto promeniti do sledeceg Tura sto se tice, meni omiljene, ekipe iz Baskije.
gervasius twinkleminkleson Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Zavrsi se. Nije bash bio spektakularan, iako je bilo par dobrih etapa, ali i kad nije neki, super je. Vec jedva cekam sledeci :wub:Steta za neke vozace sto su bili van forme, ali makar imamo Naira kao buducu zvijezdu. Froomeu svaka cast, bio je ubjedljivo najjaci. Sad Vuelta. I nova GT pobjeda za Nibalija :D
Garnirung Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Nadam se da ću jednom sebe počastiti fizičkim prisustvom na nekoj etapi Tura.Super sprint za kraj, uz dobro zezanje u prvom delu etape.
Recommended Posts