Jump to content

Yahoo Football 2013

Featured Replies

Posted

Poslao sam pozivnice svima koji su učestvovali prošle sezone. Pogledajte jebeni yahoo mail pa da vidimo koje ćemo izmene da uradimo u odnosu na prošlu sezonu. PPR ostaje.

Ako bude neko slobodno mesto-dojavite...

in. freak - gay!

Dobro je da uvek ima neko da me podseti.Ja cesto proveravam mail, kao i obicno. :lolol:

• Author
in. freak - gay!
+1Sent from my iPad using Tapatalk HD
in.freak - gay!
ljubavi... karacu te!in sam, naravno.a ovo je definitivno all time all star postava ako ovako ostane:34fjmok.jpgda moze bolje, ne bi valjalo

Cao drugari pratim ove vase interesantne diskusije na ovoj i drugim temama, pa resih da dam svoj nemerljiv doprinos kvalitetu ovog foruma. Ako bude mesta rado bih ucestvovao u ovom igranju

Upao.

Ima li slobodnih mesta?! :unsure:

• Author

Tri učesnika od prošle sezone nisu prihvatili pozivnice, a to su BEO, NaughtyPandas i ikar. Ako neko od njih odustane biće slobodnog mesta. Bilo bi glupo povećavati broj učesnika na 16.

Ok, čekam, nije problem..

ikar je gej i doci ce da kuka nakon sto pocne liga!

• 3 weeks later...

kakva grupa, auuuu :Hail:buduci sampion iliti jagejsko decace, iliti mandingoprofesionalni promenjivac pravila nakon drafta, iliti titjernajgori fantasy igrac u istoriji, iliti sonicszazmuri i ukljuci autopilot, iliti Rosmoj je prvi pick, iliti Lexne moze mnogo jace od ovoga

kako bre ja nisam prihvatio pozivnicu? a i zasto ne bih prihvatio, kad skoro uvek pobedim?