Posted May 31, 201311 yr Poslao sam pozivnice svima koji su učestvovali prošle sezone. Pogledajte jebeni yahoo mail pa da vidimo koje ćemo izmene da uradimo u odnosu na prošlu sezonu. PPR ostaje.
May 31, 201311 yr in.freak - gay!ljubavi... karacu te!in sam, naravno.a ovo je definitivno all time all star postava ako ovako ostane:da moze bolje, ne bi valjalo
June 2, 201311 yr Cao drugari pratim ove vase interesantne diskusije na ovoj i drugim temama, pa resih da dam svoj nemerljiv doprinos kvalitetu ovog foruma. Ako bude mesta rado bih ucestvovao u ovom igranju
June 4, 201311 yr Author Tri učesnika od prošle sezone nisu prihvatili pozivnice, a to su BEO, NaughtyPandas i ikar. Ako neko od njih odustane biće slobodnog mesta. Bilo bi glupo povećavati broj učesnika na 16.
June 20, 201311 yr kakva grupa, auuuu :Hail:buduci sampion iliti jagejsko decace, iliti mandingoprofesionalni promenjivac pravila nakon drafta, iliti titjernajgori fantasy igrac u istoriji, iliti sonicszazmuri i ukljuci autopilot, iliti Rosmoj je prvi pick, iliti Lexne moze mnogo jace od ovoga
June 20, 201311 yr kako bre ja nisam prihvatio pozivnicu? a i zasto ne bih prihvatio, kad skoro uvek pobedim?