teacher Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Poslao sam pozivnice svima koji su učestvovali prošle sezone. Pogledajte jebeni yahoo mail pa da vidimo koje ćemo izmene da uradimo u odnosu na prošlu sezonu. PPR ostaje.
Miljenko Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Dobro je da uvek ima neko da me podseti.Ja cesto proveravam mail, kao i obicno.
teacher Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 in. freak - gay!+1Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ros Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ja upadam naravno, ali tek u nedelju cu da se registrujem.
freakns Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 in.freak - gay!ljubavi... karacu te!in sam, naravno.a ovo je definitivno all time all star postava ako ovako ostane:da moze bolje, ne bi valjalo
San Epifanio Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Cao drugari pratim ove vase interesantne diskusije na ovoj i drugim temama, pa resih da dam svoj nemerljiv doprinos kvalitetu ovog foruma. Ako bude mesta rado bih ucestvovao u ovom igranju
teacher Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Tri učesnika od prošle sezone nisu prihvatili pozivnice, a to su BEO, NaughtyPandas i ikar. Ako neko od njih odustane biće slobodnog mesta. Bilo bi glupo povećavati broj učesnika na 16.
freakns Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 kakva grupa, auuuu :Hail:buduci sampion iliti jagejsko decace, iliti mandingoprofesionalni promenjivac pravila nakon drafta, iliti titjernajgori fantasy igrac u istoriji, iliti sonicszazmuri i ukljuci autopilot, iliti Rosmoj je prvi pick, iliti Lexne moze mnogo jace od ovoga
SleeperSleep Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 kako bre ja nisam prihvatio pozivnicu? a i zasto ne bih prihvatio, kad skoro uvek pobedim?
Recommended Posts