Garnirung Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 :0.6: kakav je raspad ovaj Berdih. Napravi brejk, pa ga pokloni nazad sa dve duple servis greške.Malo sam puko sa živcima, pa Novaka pratim samo na liveu.
renne Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 :0.6: kakav je raspad ovaj Berdih. Napravi brejk, pa ga pokloni nazad sa dve duple servis greške.Malo sam puko sa živcima, pa Novaka pratim samo na liveu. baš hoću da te pitam koji ti je pa gledaš berdića
freakns Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 opa! leglo! i dalje nije to najvisi nivo, ali sreca te nije ni Haas na maximumu
keitel Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) Meni ovo djeluje odlično. Ne sjećam se da je Đoković ove godine igrao bolji tenis.edit: Ok, prvi set finala Monte Karla. Edited July 1, 2013 by bad_lieutenant
Čutura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 nekad su mu u boxu sedeli de niro i sarapova, a sada neke tetke i strine
harper lee Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Dobro je, trgnuo se na vreme. Treba drzati Tomija daleko od ideje da ovde moze da igra i spakovati ga sto je pre moguce.
Serpentina Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 nekad su mu u boxu sedeli de niro i sarapova, a sada neke tetke i strine Stvarno, zašto mu De Niro ne dolazi na mečeve? Prisutan je bio davne 2008, osim toga čini mi se više nikad.
renne Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 nekad su mu u boxu sedeli de niro i sarapova, a sada neke tetke i strine jedino ako je ševčenko tetka I strina
Garnirung Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 baš hoću da te pitam koji ti je pa gledaš berdićaMa ceo dan neko stresiranje, jednostavno ne ide. Ko velim da ne mrem još, pa prešao na ovu dvojicu.
Recommended Posts