Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2013


renne

Recommended Posts

Za naše su završene kvalifikacije. Lajović i Jakšićka ispali u I kolu, a Pašanski je stigao do poslednjeg kola, gde ga je malo ranije danas pobedio Soeda. Tako da Srbija ostaje na trojicu muškaraca i četiri devojke u MD.

Link to comment

ako džokeru problem može da napravi igrač koji ima 35 god. onda bolje da okači reket o klin- realno vrlo lagan žreb za njega, berdić najveće iskušenje na putu do finala

Link to comment

Pa, ako ne poklekne pred prvim protivnikom, tj. Florijsnom Majerom, onda stvarno ima čist put do finala. jedini ozbiljan protivnik može da bude samo on lično.

Link to comment

Has je umetnik za Đokovića kad je u pitanju igra na travi. H2H 2-0 za njega. Naravno da je Đoka tu favorit ali to je ubedljivo najteži meč pre 1/4 i definitivno je mogao tu bolje da prođe.Druga stvar. Berdih ga je dobio 2010 u SF Wimbledona. Mislim da im je to jedini meč na travi od ovih 15-ak odigranih.

Link to comment

Haas tek treba da dođe do četvrtog kola, naravno i Novak :) Pobede/porazi od pre 4 godine ne znače ništa. Ovo svakako nije razlog za opuštanje, ali Rafa, Fed i Murray u istoj polovini je ipak odlična stvar :D

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...