SleeperSleep Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 imperija moze da mi... zna se vec sta. proci ce na svom terenu sledece godine ko bosi po trnju.
Ajant23 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 imperija moze da mi... zna se vec sta. proci ce na svom terenu sledece godine ko bosi po trnju. Sumnjam... Francuzi, oni, italjani i argentinci meni uvek dragi... Ako i nisu najjači, svim tim ekipama istorija duguje barem po jedan trofej tako da su mi ga uvek zaslužili...
Yoda Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 (edited) Fudbal je igra sa 22 igraca i uvek na kraju pobede Nemci. Kad ne igraju Brazilci. ;)Brazil, barem u poslednjih 35 godina, nikada nije prosao kao bos po trnju na SP (sem finala 1998), pa nece ni sada. Francuzi i Holandjani su ih prilicno zaduzili u poslednje vreme, a ovi poslednji, uz eventualno Argentinu mogli bi da im naprave problem. Svabe i Italijani cisto sumnjam. Spanci su u silaznoj putanji.@Ajant: A meni, recimo, nikada nije bilo jasno to lozenje na gaucose. Jos 1978 su brutalno namestili da udju u finale tako sto im je na tekmi gde su jurili gol razliku, protiv Perua, gol rivala branio - rodjeni Argentinac, Kiroga! I umesto Brazila, u finale je otisao tim vojne hunte domacina. Edited June 22, 2013 by Yoda
yolo Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 ta ce spanska silazna putanja morati da se dosta strmoglavi da im ovi brazilci uzmu meru.
Ajant23 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 @Ajant: A meni, recimo, nikada nije bilo jasno to lozenje na gaucose. Jos 1978 su brutalno namestili da udju u finale tako sto im je na tekmi gde su jurili gol razliku, protiv Perua, gol rivala branio - rodjeni Argentinac, Kiroga! I umesto Brazila, u finale je otisao tim vojne hunte domacina. Slažem se sa '78, pa to je opšte mesto i mogao bih ti naređati mnogo više o tom WC od toga što si ti pomenuo. Ali, i u fudbalu ima više od toga...
yolo Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 pa ne postoji tim cija je igra u nekoliko navrata (istorijski) pokazala da je fudbal vise od sporta od argentine.
dillinger Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Brazil je na zadnjih 5 prvenstava nadigran samo dva puta, i to od strane najboljeg igrača svih vremena. I pre 3 godine bismo ih verovatno gledali u finalu, da se Melo nije kolosalno raspao nakon sat vremena četvrtfinala.Nego koji je Skolarijev izgovor za izostavljanje Ramiresa? Neverovatno da za njega nema mesta, i to na najdeficitarnijoj poziciji u timu.
John Coltrane Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 I to samo zato što igra u Čelziju i što tamo žive bogataši i vlasnik im je bogataš...I zato sto je veliki sportsmen.
radisa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 @yodaKo Nemce olako otpiše protiv bilo koga, pa i Brazila, treba malo da razmisli o tom svom otpisu.
John Coltrane Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Pored svih novina na KK videli smo, napokon, kako izgleda da Obi Mikel da gol.
Weenie Pooh Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Xavi-Cesc, kakav dupli pas Šteta što nije dao gol.
MiddleClass Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ali koliko Soldado nema pojma... :lol:Totalno precjenjen igrac!
Weenie Pooh Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ali zna se ko je potcenjen! Zabio glavom kako sve španske lažne devetke zajedno ne bi mogle...
Recommended Posts