Jump to content
IGNORED

Kup Konfederacija

Milosh76

Ko ce osvojiti Kup Konfederacija?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

imperija moze da mi... zna se vec sta. proci ce na svom terenu sledece godine ko bosi po trnju.

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

33

• Ajant23

24

• MiddleClass

17

• crtamOrasi

16

Posted
imperija moze da mi... zna se vec sta. proci ce na svom terenu sledece godine ko bosi po trnju.
Sumnjam... Francuzi, oni, italjani i argentinci meni uvek dragi... Ako i nisu najjači, svim tim ekipama istorija duguje barem po jedan trofej tako da su mi ga uvek zaslužili...
Posted (edited)

Fudbal je igra sa 22 igraca i uvek na kraju pobede Nemci. Kad ne igraju Brazilci. ;)Brazil, barem u poslednjih 35 godina, nikada nije prosao kao bos po trnju na SP (sem finala 1998), pa nece ni sada. Francuzi i Holandjani su ih prilicno zaduzili u poslednje vreme, a ovi poslednji, uz eventualno Argentinu mogli bi da im naprave problem. Svabe i Italijani cisto sumnjam. Spanci su u silaznoj putanji.@Ajant: A meni, recimo, nikada nije bilo jasno to lozenje na gaucose. Jos 1978 su brutalno namestili da udju u finale tako sto im je na tekmi gde su jurili gol razliku, protiv Perua, gol rivala branio - rodjeni Argentinac, Kiroga! I umesto Brazila, u finale je otisao tim vojne hunte domacina.

Edited by Yoda
Posted

ta ce spanska silazna putanja morati da se dosta strmoglavi da im ovi brazilci uzmu meru.

Posted

Videcemo vec za nedelju dana kako stoje stvari.

Posted
@Ajant: A meni, recimo, nikada nije bilo jasno to lozenje na gaucose. Jos 1978 su brutalno namestili da udju u finale tako sto im je na tekmi gde su jurili gol razliku, protiv Perua, gol rivala branio - rodjeni Argentinac, Kiroga! I umesto Brazila, u finale je otisao tim vojne hunte domacina.
Slažem se sa '78, pa to je opšte mesto i mogao bih ti naređati mnogo više o tom WC od toga što si ti pomenuo. Ali, i u fudbalu ima više od toga...
Posted

pa ne postoji tim cija je igra u nekoliko navrata (istorijski) pokazala da je fudbal vise od sporta od argentine.

Posted

Brazil je na zadnjih 5 prvenstava nadigran samo dva puta, i to od strane najboljeg igrača svih vremena. I pre 3 godine bismo ih verovatno gledali u finalu, da se Melo nije kolosalno raspao nakon sat vremena četvrtfinala.Nego koji je Skolarijev izgovor za izostavljanje Ramiresa? Neverovatno da za njega nema mesta, i to na najdeficitarnijoj poziciji u timu.

Posted
I to samo zato što igra u Čelziju i što tamo žive bogataši i vlasnik im je bogataš...
I zato sto je veliki sportsmen™.
Posted

@yodaKo Nemce olako otpiše protiv bilo koga, pa i Brazila, treba malo da razmisli o tom svom otpisu.

Posted

Pored svih novina na KK videli smo, napokon, kako izgleda da Obi Mikel da gol.

Posted

Xavi-Cesc, kakav dupli pas :Hail: Šteta što nije dao gol.

Posted

Ali koliko Soldado nema pojma... :lol:Totalno precjenjen igrac!

Posted

Ali zna se ko je potcenjen! Zabio glavom kako sve španske lažne devetke zajedno ne bi mogle...