crtamOrasi Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 (edited) Btw, Prandelli mi deluje kao covek kao koji ne zna gde udara na ovom turniru. I to ne mislim samo zato sto ima neki cudni fetis ili man crush prema jebenom Giaccheriniju :) Maggio, koji je rwb 1/1, na desnom beku, desnjak na levom, Barzaghli koji ne zna gde udara, Montolivo levo od Pirla mesto Marchisija, Aquaman™ na krilu... Previse ludorija. Jeste vreme i mesto za blaze eksperimente, ali zbog ovakvog cirkusa je mogla da pukne bruka i da dobiju po gujsci i proslo kolo i veceras. Cini mi se da su dobili na cist individualni kvalitet kod nekih igraca.Ajde sto nije vodio neke koje je trebao (Verratti i Ogbonna pre svih), ali nije mi jasno zasto drzi El Shaarawyja na klupi sve vreme i zasto jebeni Diamanti nije dobio mesto, bar posle izmene, na mestu gde vredi, a gde manjka.Brazil nije bio ubedljiv za sada, ali mi deluje da ce lako izaci na kraj, posebno sto je Il Migliore™ suspendovan za poslednje kolo :) Edited June 20, 2013 by crtamOrasi
badenac Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Šta se to dešava sa Brazilom?Oni su potpuno odbacili svoj stil igre?Nekada sam čekao svetska prvenstva upravo zbog njih.Prepoznatljiva igra-spora,ali uniranje u lepoti.Kratki pasovi,dupli pasovi,driblinzi su lomili protivnika.Gol Ziko-Sokrates protiv Italijana 1982. godine je najbolji primer za to.Danas,Japanci ih stisli na svoju polovini a ovi ne mogu da ih se oslobode pa centarhalfovi durišu lopru napred,upošljavaju napadače,preskaču sredinu?!Kao da su ih učiči Janković ili Mihajlović.Totalna dekadencija,nestanak sambe na terenu.
MiddleClass Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Torres trpa Tahiti, javi se Middle Class!Sad ce jos jedan. Najbolji spic danasnjice uz Suareza, Ibre i Kavanija!
crtamOrasi Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Ubise boba Urusi u nesretnim Nigerijcima poslednjih pola sata. Daleko su mi ovi od simpaticnih, ali zbog ovolikog broja faulova zao mi je sto ga nisu nekako umuvali.
John Coltrane Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jednostavno ne mogu da se otmem utisku kakvo je govance ovaj Luis.
Ajant23 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jednostavno ne mogu da se otmem utisku kakvo je govance ovaj Luis. I to samo zato što igra u Čelziju i što tamo žive bogataši i vlasnik im je bogataš...
Weenie Pooh Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ispade ponovo odlicna utakmica :)I to posle onako bednog prvog poluvremena.Kod drugog gola Italije čini mi se da je sudija hteo da svira penal, pa se predomislio kad je video da pada gol? (Mourinho im nikad neće priznati gol.) Aca se trudi da izmisli neki faul u napadu...
Recommended Posts