Ajant23 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Na Urugvaj - Španija se i očekuje da španci imaju mnogo veći posed lopte, boli uvo Urugvaj za to. Imali su mnogo manji posed lopte i od Argentine u Argentini na poslednjem Coppa America, pa su ih izbacili...Ali, ovo je baš loša odbrana... Doduše, i liči na Urugvaj da ih zabole da se ubijaju u grupi protiv svetskog prvaka, a liči i da priželjkuju Brazil u Brazilu u polufinalu, ali slabe su im šanse... Ko zna da li će proći Nigeriju uopšte... Bilo bi lepo da Nigerija odigra lepo ovde...
Feindouno Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Nigerija je malo u kurcu, igraci u sukobu sa savezom, prijetili strajkom ako ne dobiju pare i sl. i sve mi se cini da ce samo da otaljaju ovo takmicenje.
Weenie Pooh Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 @Ajant: Ma dobro španski posed, ali Urugvaj ni sa tih 20% lopte bukvalno ništa nije uradio. Evo sad pred kraj Suarez zabio iz slobodnjaka, ali stvarno neozbiljno deluju. Prijateljska utakmica, svi pružaju svima ruke posle svakog faula... osim kad traže od sudije da pokaže karton...
Ajant23 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 (edited) Pa, Urugvaj... Vazda pucao na kralja samo ako je siguran da ga taj pokušaj ubija...Svaka stereotipna predrasuda o Italijanima puta milion puta ^_^ Edited June 16, 2013 by Ajant23
crtamOrasi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Rade Neimar stvarno odlican, cini se suvisla kupovina farse u napadu posle ko zna koliko vremena (u odnosu na ulozeni novac, naravno, ne apsolutno).Imam osecaj da ce Italijani uspeti da zakomplikuju veceras i da ce se vaditi u zadnjem kolu.
crtamOrasi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Sta radi Prandelli verovatno ni njemu samom nije najjasnije.DDR je drugi najznacajniji igrac ovog tima (posle Pirla), jebem li ga sta mu je kod nas. U ligi ne igra ovako dobro godinama.Dobija Italija ovo na misice, ako budu imali volje.
Ajant23 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 DDR je drugi najznacajniji igrac ovog tima (posle Pirla), jebem li ga sta mu je kod nas.Pa, da... A, šta radi, nosi vas na grbači kao i Toti što je, dok vi političarite... Ali, valjda ima drugih pogodnosti...
crtamOrasi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Pritom je najplaceniji igrac lige, nije bas da nema pogodnosti :PMa jasno je gde je problem, od odlaska Pizarra nema valjanog registru pored sebe, a tako je ubedljivo najbolji. Zato dozivi i preporod kada se nadje pored Pirla. Samo mi nije jasno kako je moguce da razlika bude tako drasticna.
Timmi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 (edited) ko prenosi italija - nippon? Edited June 19, 2013 by Timmi
crtamOrasi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 (edited) Na strimu sam gledao, nisam video na vreme, ovaj komp mi je kanta pa gasim sve ostalo sem strima, sori. Edited June 19, 2013 by crtamOrasi
Timmi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 ma nista, ne bih ni gledao na strimu, nemam zivaca. zar rts ne prensoi sve meceve?
crtamOrasi Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Izgleda da ne, nije bilo prenosa ni Nigerija - Tahiti. Sopcast radi posao priblizno dobro kao i redovni tv prenos.De Rossi pokidao veceras, ubedljivo najbolji kod Italije. Kako je samo majstorski otvorio celu odbranu Japana jednim pasom
Recommended Posts