June 27, 201311 yr Fulace ga ovaj kenjac iz Rome!Na Kajzera si mislio? Btw, najbolji igrac Italije na turniru. Serem se na Chelsea i ponudu od 12kk.
June 27, 201311 yr Btw, najbolji igrac Italije na turniru. Serem se na Chelsea i ponudu od 12kk. To nije ponuda, to je uvreda...
June 27, 201311 yr To nije ponuda, to je uvreda...Iskreno, u kakvoj sam prelesti bio mislio sam da je sasvim opravdano. Covek je sasvim drugi kad igra za repku.
June 27, 201311 yr Na Kajzera™ si mislio? Btw, najbolji igrac Italije na turniru. Serem se na Chelsea i ponudu od 12kk.Sta je kk? Kikiriki? I ne vrijedi vise DDR.
June 27, 201311 yr Iskreno, u kakvoj sam prelesti™ bio mislio sam da je sasvim opravdano. Covek je sasvim drugi kad igra za repku.Mrzi me da se ponavljam :D, ali to je do vas, a nije do njega :D Edited June 27, 201311 yr by Ajant23
June 27, 201311 yr Valjda cemo progledati ove sezone, ajde, treca sreca. Sta je kk? Kikiriki? I ne vrijedi vise DDR.Ono, jeste, morao bi prvo da se dokaze i na mestu golmana i napadaca
June 28, 201311 yr Velika steta sto ITA nije prosla, na trenutke nisam mogao da verujem da su to u stvari oni. Bonucci postao tragicarem i to celovecernjim.
June 28, 201311 yr Btw, penal koji je sutirao Bonucci je bio Giaccherinijev, no se on uplasio i zamolio ovoga da sutira umesto njega. Lepu mu je uslugu ucinio.
June 30, 201311 yr nači da se zaključiti: najboljim ekipama se podilazi tako što im se organizuje ovaj turnir kao proba za svecko prvenstvo.. šta je tu dobro?
June 30, 201311 yr Dade ovo takmičenje pomalo blesavih golova iz slobodnjaka: loš živi zid Pirlu, pa Bufon prima od Neimara u svoj ugao, pa Muslera pliva...
June 30, 201311 yr Author Veceras u ponoc po nasem vremenu je finale Brazil - Spanija. Bice tu svasta.