radisa Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Mehmed Beowloglu Bashibozuque Raspade se najopasniji srpski internet dvojac... :( Beoewl prodao veru za večeru...
aram Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 mislim da ces morati da organizujes neki stiljro na obali dunava, inace propas, nece nas vise citati po ambasadama :(
MancMellow Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ocekivano - ovo takodje znaci da ako dodje do nekog sledeceg puca, bice mnogo krvavije sa Erdoganom i AKP kao prvim na udaru. Posle ovih "purges" ja iskreno ne vidim kako će AKP izborima biti smenjena sa vlasti. Samo što sad može da se desi da to potraje i decenijama. Mada ne mora...
Caligula Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 @manch, imati izbore ne znaci da je drustvo automatski demokratsko. I mi smo imali izbore na kojima je pokradeno na razne nacine 300 000 glasova pa su, eto, vazeci i legitimni. To nije demokratsko drustvo nego u institucijama sistema i iz inostranstva podrzano samovlasce.
MancMellow Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 @manch, imati izbore ne znaci da je drustvo automatski demokratsko. I mi smo imali izbore na kojima je pokradeno na razne nacine 300 000 glasova pa su, eto, vazeci i legitimni. To nije demokratsko drustvo nego u institucijama sistema i iz inostranstva podrzano samovlasce. ček, pa ja o tome i pričam. ja sam pisao o HDP-u, ne o AKP-u. Možda je nesporazum.
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Posle ovih "purges" ja iskreno ne vidim kako će AKP izborima biti smenjena sa vlasti. Samo što sad može da se desi da to potraje i decenijama. Mada ne mora... Ne radi se o njihovom smenjivanju sa vlasti, oni su uspešni u pridobijanju birača i pošteno dobijaju izbore. Ne donosi njima medijski mrak 35 miliona glasova već način na koji komuniciraju sa biračkim telom. Opoziciji, pak, nikakvo medijsko svetlo ne bi pomoglo jer opoziciju čine DS i SRS. Mogu oni da mozgaju još par stoleća kako da skinu AKP sa vlasti, nema od toga ništa.
MancMellow Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ne donosi njima medijski mrak 35 miliona glasova već način na koji komuniciraju sa biračkim telom. preko imama ^_^
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 ovi stvarno nisu normalni pa zašto hapsiti obične vojnike ? a sigurno nema 6 k komandujućih, i još za koje se zna da su pučisti Ne hapse obične vojnike nego komandni kadar, a u tih 6k ulaze i tužioci, sudije i policajci. Blokada NATO baze u Incirliku je završena hapšenjem komandnog kadra takođe.
SleeperSleep Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 ček, pa ja o tome i pričam. ja sam pisao o HDP-u, ne o AKP-u. Možda je nesporazum. nema on pojma, bez guglanja, šta je to hdp, a šta akp. to on onako, paušalno kenja.
Ayatollah Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ko će da procesuira sve te silne pohapšene, kada se istovremeno hapsi i 50 % sudija i tužilaca? Neki Narodni preki sud, ili tako nešto?
Caligula Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 ček, pa ja o tome i pričam. ja sam pisao o HDP-u, ne o AKP-u. Možda je nesporazum. Ikar objasnio Govorim o Turskoj sa bremenom istorije i istinskom demokratskom potencijalu u takvoj zemlji. Nisam nacisto koliko se razlikuje (u kvalitetu) od npr. srpskog. Pa onda sta u toj konstelaciji znaci drzavni udar i ko ce posle toga da ispliva. Svakako ne neki Ghandi.
Muwan Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 preko imama ^_^ Ne, imami ne agituju pred izbore. Postoje vrlo konkretni i praktični načini na koje AKP već godinama prilazi biračima (kojih se urbani Turci gnušaju i smatraju ih seljačinama koje treba batinom držati u toru) i rešava njihove svakodnevne probleme. Opozicija još uvek nije uspela to da skapira, mislim da nikada i neće skapirati jer nisu u stanju da prevaziđu podelu na elitu i krezube, je li.
Max Morlock Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) ... Govorim o Turskoj sa bremenom istorije i istinskom demokratskom potencijalu u takvoj zemlji. Nisam nacisto koliko se razlikuje (u kvalitetu) od npr. srpskog. Pa onda sta u toj konstelaciji znaci drzavni udar i ko ce posle toga da ispliva. Svakako ne neki Ghandi. Jerry Rawlings? :) Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited July 17, 2016 by Max Morlock
iDemo Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Jerry Rawlings? :) Sent from my SM-N910C using Tapatalk +1000 za secanje i jos jedno +300 za dobar izbor
Recommended Posts