March 22Mar 22 Građani (sa znatnim učešćem studenata) protestuju, policija koristi vodene topove, suzavac i gumene metke.
March 23Mar 23 Ima ovde ažurirana tabela s nazivima naloga (leva kolona) i brojem pratilaca (desna kolona). Ova crvena tabela je samo početna, sada je daleko više naloga blokirano.İfade Özgürlüğü DerneğiSokak eylemleriyle ilgili bilgi ve içerik paylaşan X hesa...İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından, yaşananlara dair bilgi paylaşan ve eleştirilerde bulunan X hesaplarına erişim engeli getirilmeye başlandı. Er... Edited March 23Mar 23 by vememah
March 27Mar 27 Šefika Nemica oduševljena studentskim protestima u Turskoj objašnjava dvojici Kurda kako je to superkul. A njihove face:
March 27Mar 27 Ali stvarno, šta mi ljudi napričaše, neka je pola od onoga istina Kosovo 94. godine je Kanton Bern glede ljudskih prava i demokratije u odnosu na istok Turske danas.
March 28Mar 28 Meni je dovoljno da vidim radnike iz Turske kako masovno dolaze u Bosnu i pri tome su prezadovoljni uslovima rada i platom. Upoznao nedavno jednu djevojku, radila kao recepcionar u jednom od hotela u Bodrumu, plata joj bila 300 eura (pri tome je bila neka vrsta šefa smjene) sad došla u Banja Luku i našla posao u Hotelu Cezar i prezadovoljna je, kaže ima 3 puta veću platu. Cura priča perfektan engleski i njemački.
March 28Mar 28 Pukla je lira skroz. Kad sam bio prvi put, jos je bila yeni (nova) lira, zbog prethodne inflacije, kurs je bio 1,7 za eur. Sad je preko 40.Ali je pdv na hranu 1%.
March 28Mar 28 Fascinira me taj raskorak u nArAtIVu, lira tone zadnjih x godina, kriza nemiri , manjine, demokratija ćao, a sa druge strane prave svoje borbene avione, dronove i sklapaju Tojotu chr, istovremeno vedre i oblače i mute vodu na sve strane sveta komšiluka i podalje.