kud u maglu Simoviću Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Simovicu, vidimo se tamo, standardna lokacijaok
MocaVukotic Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 do kurca, baš mi se ide al snimamo rts ceo dan. faka saka. pozdravite mi saleta kapitena!
MancMellow Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 pala mi ova pesma (tj, original, naravno) na pamet pre neki dan, al 1 drugim aktuelnim povodom Posebno refren ^_^ Izvinjavam se sto sam vam na topiku :D
Dr Arslanagić Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 meni original padne na pamet svaki drugi dan oces na tekmu danas?
MancMellow Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Ja i domaci fudbal posle 1991-ve :D nope, ali hvala na pozivu :)
Dr Arslanagić Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 pih, pa to nije fudbal, to je 1 spektakl kako hoces, bice jos furunasa poziv stoji
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) +1 u tih deset minuta pokazao da zna da igra špica, voleo bih da ostane. možda mu se i posreći uzevši u obzir situaciju u napadu kojara i škuntelar povredjeni danko na gate-u aerodroma nikola tesla. poserem se nikoliću posred ćele. u najnebitnijoj utakmici mu špoljara sa sedamnaest sedi na klupi celu utakmicu, a igra invalid grbara smarković je smarković, iako je pred početak ulivao nade forumskim izaslanicima da možda bude iznenadjenje na desnom beku. no ubrzo smo shvatili da je sunce prejako i da postoji mogućnost da fasujemo sunčanicu pa smo se premestili u ložu kako dolikuje gospodi. opšti utisak da je kraj nepobedivosti na jsl pašnjacima morao kad tad doći. kako za sledeću love nema kolega dr arslanagić je na sebe preuzeo ulogu da prelista almanahe i iskopa neke zaboravljene, potencijalne, povratnike pre svega na mestu odbrane koja je katastrofalna još jednom apelujem na dranatu da otvori topic za novu sezonu, ako ne zna se ko. ps moco, kapiten uzvratio pozdrav i rekao da ne brineš. naslednik spreman za kraj Edited May 28, 2014 by kud u maglu Simoviću
MocaVukotic Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ps moco, kapiten uzvratio pozdrav i rekao da ne brineš. naslednik spreman kul
Kreator Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 još jednom apelujem na dranatu da otvori topic za novu sezonu, ako ne zna se ko. +1 pošto nas je žaro napustio, red je da pustimo damu da otvori novi topik, pa ako bog da se ponovi novih 6 uzastopnih godina - 6 titula, i svi ćemo biti zadovoljni.
Dr Arslanagić Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Odigrao je danas 90. minuta u svojoj 37. godini. Bog Partizana!
Recommended Posts