kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 preki mi je bio idol kao klincu. plakao sam od sreće kad sam dobio čuveni sportov crno beli dres sa prišivenom jedanaesticom sanjao sam da imam šut kao on i da ga ušuškam hajduku iz slobodnjaka sa 30m što hajduk boba pitaj
MiddleClass Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 preki mi je bio idol kao klincu. plakao sam od sreće kad sam dobio čuveni sportov crno beli dres sa prišivenom jedanaesticom sanjao sam da imam šut kao on i da ga ušuškam hajduku iz slobodnjaka sa 30m što hajduk boba pitaj Zato sto si bio realan kao klinac. Znao si da ga Zvezdi ni u snu ne mozes zabiti.
Dr Arslanagić Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Mitar je Bog i srce me boli sto nije vise kod nas
cika_Pera Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) Zato sto si bio realan kao klinac. Znao si da ga Zvezdi ni u snu ne mozes zabiti. ............ 22.5.1977. Partizan - Zvezda 2:1 Zavisic, Prekazi Kako je ta lopta letela... Edited May 5, 2014 by cika_Pera
Geo Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Bas bedak sto su topic seriju "Kucamo na vrata zaboravljenih asova" ovog maja prebacili na drugi program ...
Odd_Job Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) prva koje se sećam je oproštaj Moce Vukotića. vodio me ćale, zakleti cigan (valjda je on navijao za Jugoslaviju ). Edited May 8, 2014 by Odd_Job
Filipenko Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Sinoć je Stojković pretučen. U Srbiji se bolje živi.
harper lee Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Sinoć je Stojković pretučen. U Srbiji se bolje živi. Koji Stojkovic? Golman?
darkonet Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Kako "Blic" saznaje Stojković ali i prijatelji koji su bili sa njim u provodu su dobili batine rano jutros. Naš reprezentativac je posle tuče pomoć potražio na jednoj privatnoj klinici. Tuča, kako saznajemo, nije imala veze sa navijačima, već je navodno izbila zbog jedne devojke za koju se golman interesovao.
harper lee Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Kako "Blic" saznaje Stojković ali i prijatelji koji su bili sa njim u provodu su dobili batine rano jutros. Naš reprezentativac je posle tuče pomoć potražio na jednoj privatnoj klinici. Tuča, kako saznajemo, nije imala veze sa navijačima, već je navodno izbila zbog jedne devojke za koju se golman interesovao. U pola cetiri ujutru. Na splavu. Ne znam da li se bolje zivi u Srbiji ali Stojketu ocigledno ne ide lose.
Filipenko Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ma sigurno nije imala veze sa navijačima, toliko je puta bio pretučen zbog devojaka do sada. Najbolje da ću verovati buvama Vučićeve policije i Vučićevog tužilaštva koji sprovode sistematsku kampanju zastrašivanja svega što ima veze sa Partizanom.
pantelia Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Pa i logicno je da ga pretuku 5 meseci nakon odlaska, sigurno to nisu mogli za 3 godine koliko je bio u Partizanu.
Recommended Posts