Kreator Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ipak đura dreši kesu?http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/246029/Iz-Vose-potvrdili-za-Blicsportrs-Partizanu-smo-prodali-Trajkovica-i-SkuleticaVojvodina u prolećni deo sezone ulazi znatno oslabljena, pošto će do kraja nedelje ostati bez Branislava Trajkovića i Petra Škuletića koji će pojačati Partizan, što je za Blicsport potvrdio generalni sekretar Novosađana Radisav Rabrenović.
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 škuletara oće titulu, pobedu u derbiju i deset golova:Hail:
ZokiAsov Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 škuletara oće titulu, pobedu u derbiju i deset golova Dobrodosao nazad kuci Skuletaro ... i druze Rajo.
ZokiAsov Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Vid mu glave kolika je, deblji je od Malbasica jebenog...
LeoWestermann Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Za sad pojačanja u odnosu na tim od jeseni deluju stvarno kao pojačanja.Čekam samo da vidim koga će prodati do kraja prelaznog roka, jer sumnjam da će ovako dobro da završi , kako je počelo.Samo da ne prodaju Jojića ili Živkovića sad.
ZokiAsov Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Sad navodno Nadj juri i onu pijanduru Milevskog sto su ga poveyivali sa ciganima letos.
Kreator Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Pouzdani defanzivac, rođen 1989, karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, kasnije je igrao za Radnički iz Sombora, a boje Novosađana branio je od 2010. godine."Bilo je dosta muke dok sam konačno stigao u Partizan, trebalo je to da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo. Međutim, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji. Motiv za dolazak u Partizan bio mi je i trener Marko Nikolić, koga smatram odličnim strategom i čovekom, normalno, tu je i titula šampiona koje sam željan kao i svaki pravi sportista", izjavio je Trajković za sajt crno-belih.On će se u Partizanu pridružiti bivšim saigračima iz Vojvodine, Miroslavu Vulićeviću i Petru Škuletiću, i ponovo će raditi pod vođstvom trenera Nikolića."Nadam se da ću uz Nikolića još više napredovati, jer igranje u šampionskom timu podiže svakog pojedinca i poboljšava njegove igračke kvalitete", poručio je Trajković, koji će nositi crno-beli dres sa brojem 15.
Filipenko Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Evo i drugog pogleda na dolazak Trajkovića...Džomba doveo Trajkovića u Humsku: Trebalo je ovo da uradim još pre pet godina!Drago mi je da gospodin Džomba uviđa svoje greške. Oprostićemo mu njegovu ružnu prošlost jer sada tom mladiću Džombi treba pomoći kako bismo ga uigrali sa ostatkom tima.
FPLS Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 (edited) Kakav skup degenerika na jednom mestu, jezivo Edited January 10, 2014 by FPLS
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 a da potražiš pomoć na adekvatnom mestu?
April Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Hvala Voši na svemu, ali trebalo je da pošalju Alivodića, a ne ove lepotane
Filipenko Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Đura kaže da ne planira novi mandat u Partizanu - Početkom decembra sam imao hiruršku intervenciju u inostranstvu, a potom i kontrolu, i to je jedini razlog odlaska iz zemlje. Nemam razloga da bežim i budalaština je da sam zato otišao. Beograd je moj grad, meni je ovde najlepše i nikada ne bih otišao jer sam hrabar čovek. Ukoliko treba da se proveri privatizacija Veterinarskog zavoda, neka se to uradi, ali tu sam da dokažem da sam u pravu. Nikada nisam lagao i krao, i to ću dokazati - naveo je Đurić, demantujući da ima novi pasoš jer mu je prethodni oduzet.
Recommended Posts