Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

Slovenci su isfurani, takoreći passé.

dscf8493.jpg752112_1_milenko_acimovic.jpgJaka-Blazic-Red-Star.jpgslavisa.jpg

• Replies 7k
  • Views 550.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

.

Slovenci su isfurani, takoreći passé.

dscf8493.jpg752112_1_milenko_acimovic.jpgJaka-Blazic-Red-Star.jpgslavisa.jpg

ovaj poslednji ti je paprikar iz leskovca, samo što je malo duže vreme radio u sloveniji.

srecna nova godinahttp://www.youtube.com/watch?v=uQcIXNA1bL4

ovaj poslednji ti je paprikar iz leskovca, samo što je malo duže vreme radio u sloveniji.
If it walks like a duck, quacks like a duck, and has a passport like a duck... Inače, zaboravih:

A_pecnik2.jpg

sutrasnji Blicdju.jpg

Edited by katamaran

Bedak. A taman je hteo da se otvori i isuče milione...:cry:

ovog Nikolica vise niko nece hteti da zaposli, ako je ovo tacno. cim je dosao u prethodni klub predsednik je umro, a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.

a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.
namaz.jpg

nema šanse, postoje ljudi koji su jednostavno neuništivi

ovog Nikolica vise niko nece hteti da zaposli, ako je ovo tacno. cim je dosao u prethodni klub predsednik je umro, a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.
I Ranka najurili iz Rada.

.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:471136-Djuric-U-Milanu-bi-mi-bistu-napravili-a-u-Srbiji-zbog-uspeha-samo-imam-probleme
Odavno je poznato da je Srbija zemlja koja ne prašta uspeh. Slavi, ali i brzo zaboravi, a onda krenu osporavanja i omalovažavanja. U sportu, privredi, društvu, više i nije važno, već samo da onoga ko je na vrhu bacite na dno. A jedan klub, jedan čovek, jedan tim, godinama uspevaju (ne)moguće, da budu najbolji. Partizan i Dragan Đurić, predsednik koji na toj funkciji broji godina koliko i titula. Oni koji žele istinu, reći će da je najuspešniji čelnik u srpskom fudbalu u poslednje dve decenije, a oni kojima je dosadio, spočitavaće mu sve i svašta. A biti nabolji podrazumeva i pritisak, koji za cilj ima samo jedan epilog - Partizan bez krune, Đurić bez prestola. Šest godina traje ta borba i, čini se, nikada kao danas nije toliko izražena. Zbog toga i razgovor sa predsednikom kluba iz Humske...
:s_w: :ziga:

Šta reći, a ne poželeti mu da naredne godine neka reka, recimo Sava ili Dunav, odnesu sa sobom te njegove probleme, zauvek.

A ja imam samo muku, neki mediji mi prete hapšenjem, probleme imamo i porodica i ja. Hoće, verovatno, da uruše i Partizan. ZAšto? Zato što smo najorganizovaniji klub, zato što imamo centar i školu koju svrstavaju među najbolje u Evropi, zao što u velikim klubovima širom Evrope igraju naša deca. Mnogima smo dosadili.
:lol:

Elem, i novi trener daje svoj prvi intervju. Obećava, kaže da je fasciniran Vujadinom Boškovom.nikolic_prom_016.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.