Kreator Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Slovenci su isfurani, takoreći passé. ovaj poslednji ti je paprikar iz leskovca, samo što je malo duže vreme radio u sloveniji.
Кристофер Лумумбо Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 srecna nova godinahttp://www.youtube.com/watch?v=uQcIXNA1bL4
Töölönlahti Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 ovaj poslednji ti je paprikar iz leskovca, samo što je malo duže vreme radio u sloveniji.If it walks like a duck, quacks like a duck, and has a passport like a duck... Inače, zaboravih:
katamaran Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) sutrasnji Blic Edited December 28, 2013 by katamaran
Filipenko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Bedak. A taman je hteo da se otvori i isuče milione...
Ted Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ovog Nikolica vise niko nece hteti da zaposli, ako je ovo tacno. cim je dosao u prethodni klub predsednik je umro, a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.
Dr Arslanagić Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 nema šanse, postoje ljudi koji su jednostavno neuništivi
katamaran Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ovog Nikolica vise niko nece hteti da zaposli, ako je ovo tacno. cim je dosao u prethodni klub predsednik je umro, a kad je presao u sledeci predsednik ode u pritvor.I Ranka najurili iz Rada.
pantelia Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:471136-Djuric-U-Milanu-bi-mi-bistu-napravili-a-u-Srbiji-zbog-uspeha-samo-imam-problemeOdavno je poznato da je Srbija zemlja koja ne prašta uspeh. Slavi, ali i brzo zaboravi, a onda krenu osporavanja i omalovažavanja. U sportu, privredi, društvu, više i nije važno, već samo da onoga ko je na vrhu bacite na dno. A jedan klub, jedan čovek, jedan tim, godinama uspevaju (ne)moguće, da budu najbolji. Partizan i Dragan Đurić, predsednik koji na toj funkciji broji godina koliko i titula. Oni koji žele istinu, reći će da je najuspešniji čelnik u srpskom fudbalu u poslednje dve decenije, a oni kojima je dosadio, spočitavaće mu sve i svašta. A biti nabolji podrazumeva i pritisak, koji za cilj ima samo jedan epilog - Partizan bez krune, Đurić bez prestola. Šest godina traje ta borba i, čini se, nikada kao danas nije toliko izražena. Zbog toga i razgovor sa predsednikom kluba iz Humske... :ziga:
Filipenko Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Šta reći, a ne poželeti mu da naredne godine neka reka, recimo Sava ili Dunav, odnesu sa sobom te njegove probleme, zauvek. A ja imam samo muku, neki mediji mi prete hapšenjem, probleme imamo i porodica i ja. Hoće, verovatno, da uruše i Partizan. ZAšto? Zato što smo najorganizovaniji klub, zato što imamo centar i školu koju svrstavaju među najbolje u Evropi, zao što u velikim klubovima širom Evrope igraju naša deca. Mnogima smo dosadili.
Filipenko Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Elem, i novi trener daje svoj prvi intervju. Obećava, kaže da je fasciniran Vujadinom Boškovom.
Recommended Posts