Ryan Franco Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Šta fali čuvenom dresu koji je nosio Milan Đurđević? Vratite taj.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Šta fali čuvenom dresu koji je nosio Milan Đurđević? Vratite taj.meni taj među lošijim,onaj s jednom prugom ili replika iz 1974
Dr Arslanagić Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 bolje da pričamo o Gulanu nego o novim do sad ne viđenim dresovima, možemo i o sezonskim kartama, evo ja rešio Đuru da počastim sa par soma dinara, samo da ih puste u prodaju. Biću prvi posle Miše T.uzimam i ja za sledeću sezonu. vostok?Kakve dresove očekujete?neki generični, ne očekujem ništa posebno. voleo bih da grb bude veći, odnosno da izbace buđave zvezdice iznad grba
Ryan Franco Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 odnosno da izbace buđave zvezdice iznad grbakonačno da se s nekim složim oko besmislenosti tog neukusa.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 uzimam i ja za sledeću. vostok?yap, dogovorićemo se kad puste u prodaju, da zvezdice mogu da sklone i da se ja pitam, jedino bi ih vraćao u sezoni posle osvojene tridesete titule, čisto patkometrije radi. posle, naravno do pedesete ništa.
Ryan Franco Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 čisto patkometrije radi.pa zato ste ihi i uveli at the first place. а? шта кажеш? који сам шмекер са овим енглеским?
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) izum je potekao s vaše strane brda, a ovi naši šabani su brže bolje stavili kad smo uzeli dvadesetu titulueditako se ne varam i vi ste to skinuli od žabara, ali mislim da oni to drže samo prve sezone Edited June 8, 2013 by kud u maglu Simovicu
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 uprava je šabanska, a mi obični navijači smo punk alternativa, to se valjda zna
Ryan Franco Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Pa daj mi neku muziku da slušam! Samo nemojte ovaj vojni ansambl sa prethodne strane.
Ryan Franco Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 eo u znak dobre volje ja ću vama dati jednu sliku sa večerašnjeg spetakla:
Recommended Posts