Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 550.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kakvo je stanje trenutno u Zvezdi mogao bih ja da vam igram u prvom timu i bili bi prvi... :D
pa kakav si ovako....jesi brz okretan, umeš li da gradiš loptu, moš da trčiš bar 30 munuta, nisi bio oslobođen fizičkog....nije problem, ponudiće Đura, sigurno si jeftiniji od Tejga :P
pa kakav si ovako....jesi brz okretan, umeš li da gradiš loptu, moš da trčiš bar 30 munuta, nisi bio oslobođen fizičkog....nije problem, ponudiće Đura, sigurno si jeftiniji od Tejga :P
Bio sam brz i okretan, sad sam nesto brzi od Milijasa :D Mogu da trckaram bar 60 minuta i da trcim tvojih 30 bez problema... .Daj mi 10k evra mesecno i nema frke, mogu i beka da igram i to levog :D

samo da ih nagovorim da ti oproste ružnu prošlost i možeš da se slikaš pored čuvenog plakara u savezu :D

Samo ako ce Tole da mi podari dres sa brojem 10, inace otpada dogovor :D Obecavam bar 2 autogola i namerni penal po utakmici protiv Zvezde, Vose i Radnickog iz Nisa, a boga mi i iz Kragujevca, protiv Spartaka, OFK Beograda i Rada.

Neka, imamo mi naseg brata Rnu Rizika za te poslove,stas nam ti :P

Samo da primetim da smo se opet opustili i da nas gani stižu svojim analizama i diskusijama iako su kasno ušli u sezonu.

nek stižu, pravilo je izgleda - što više sranja to više postova.

bez brige, Đura kaže da ostaju Ivanov i Mitrara....nećemo valjda u njega sumnjati

Znači, već koliko sutra će biti poznate njihove nove dsetinacije. Koga Đura zadržava, 24 h je premija!

935766_624413210903622_1019859398_n.jpg

a pre toga Lokomotiva Moskva, Petrolul i Metalist Hrakov, pet utakmica sa eminentnim™ evropskim drugo i trećeligašima. No izgleda nam Lazica ode u Nicu

pih, izgubićemo sve, Rusi će da nas ugaze a Ukrajinci i Rumini noge da nam izlome....pripreme u Bad Metatarzal

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.